Lifestyle

Mun isoveli

03/04/2015

Heippa taas ja rentouttavaa lomaa kaikille!

Oletteko huomanneet, että isoveljeni Alex kilpailee Mr. Finland kilpailussa numerolla 3. Kiitos jo etukäteen jos Alex saa äänesi! Voit antaa komeimmalle äänesi tämän äänestyssivun kautta. :) Niin ja 17.4 Helsingin Apollossa järjestetään itse finaali! Tulkaa paikan päälle kurkkaamaan meno. Koitan tottakai itsekin päästä paikalle kannustamaan parasta isoveljeäni.
Minulla ei ollut omalla koneella Alexista kuvia, joten nappasin nämä otokset tähän postaukseen Alexin omasta instagramista. Mukavaa illanjatkoa kaikille! <3

Kommentoi artikkelia

12 Kommentit on "Mun isoveli"


Vieras
Anonyymi
3 vuotta 1 kuukausi sitten

Miten sun veljeen voisi tutustua
T: salainen ihailija

Vieras
3 vuotta 1 kuukausi sitten

No ohhoh! :) wautsi! Täältä tulee ääni Alexille! Ja peukut pystyssä, jotta sinun isoveli voittaa! :) Kiitos samoin ihanainen Veera, mukavaa illanjatkoa sinullekin <3

Vieras
Anonyymi
3 vuotta 1 kuukausi sitten

Aika miten sen sanois… rikkaan näköstä touhua. Noin nuoreksi taitaa olla aika kovapalkkaisessa duunissa. Tai sitten massit onkin kuin onkin äitin ja isin lompakosta..?

Vieras
Anonyymi
3 vuotta 1 kuukausi sitten

Minusta on kummallista, että blogeissa tivataan selvitystä ihmisten raha-asioista ja ollaan kateellisia, jos jollain sitä on. Eikö voisi olla onnellinen toisten puolesta? Jokainen voi itse miettiä mihin ammattiin hakeutuu ja haluaako ns. tehdä rahaa vai riittääkö ihan perusturvattu mukava arki vähän vähäpalkkaisemmassa ammatissa. Rahan eteen täytyy useimmiten tehdä töitä (toki jotkut sitä voivat saada perintönä tms.) ja arvostan suunnattomasti ihmisiä, jotka ovat valmiita panostamaan uraansa ja tekemään töitä saavuttaakseen haluamansa elintason. En osaa olla kateellinen kenellekään. Jokainen tekee omia valintojaan.

Oikein komea veli sulla Veera! Minusta hän on ehdottomasti paras noista ehdokkaista. :)

Vieras
Anonyymi
3 vuotta 1 kuukausi sitten

komee äijä x) todnäk voittaa koko kisan

Vieras
Anonyymi
3 vuotta 1 kuukausi sitten

No wau,jopas on komea veli sulla! Huh. Äänestän :) t. Riina

wpDiscuz