Lifestyle

mitä tänne kuuluu?

30/05/2015

veeraveera1

Heippa kaikille! Tässä olisi taas pitkästä aikaa vähän kuulumisia. Tuntuu, että päivät menee ihan kauheella vauhdilla ohitse ja oon ollut taas koko ajan vauhdissa, perus Veera! :D Nyt kirjoittelen postausta perheeni luota Keski-Suomesta. Tulin tänne eilen illalla viettämään viikonloppua. Oikestaan halusin tulla ottamaan siskoistani ihan ajan kanssa ihania kesäkuvia nyt kun heillä alkoi lomakin! Ja pidän tällä hetkellä kirppispöytää Citypörssi nimisellä kirppiksellä Kuopiossa, joten tulin samalla reissulla hakemaan myös lisää vaatteita mun pöytään. Tähän viikkoon on kuvailun ja kirppispöydän alkamisen lisäksi sisältynyt muun muassa pitkä pyöräretki Saaristokaupunkiin yhdessä poikaystäväni kanssa, lenkkeilyä kauniissa kesäisessä ilmassa, kaupungilla jätskin syömistä, äkkilähtöjen selaamista, leipomista, hammaslääkärissä käyntiä, ystävän luona kahvittelua ja töiden tekemistä. Pähkäilin myös pyykinpesukoneen ostamista ja laitoin sen sitten vihdoin ja viimein tilaukseen! Joskus on ilot pienessä, mutta voi että olen innoissani kun uusi pesukone vihdoin ja viimein saapuu meille ensi keskiviikkona, niin iloinen oikeesti :D Mulla meni niin hermo jonottaa omia vuoroja, ravata pyykkejä alakertaan, maksaa yli neljän euron kertapesumaksuja ja ripustaa omia vaatteita kaikkien muiden ihmisten vaatteiden sekaan kuivumaan. Oma pyykinpesukone helpottaa kyllä todella paljon… :) Mutta kaikin kaikkiaan mukava viikko on takanapäin!  Ensi viikolla olisi tarkoitus käydä vähän sisustusostoksilla ja äiti, sekä tytöt tulevat aika varmasti mun luokse Kuopioon!

blogiin3-001

Mutta nyt juoksuhousut jalkaan ja siskoni Lempin kanssa lenkille!

Ps. Näitä kuvia tulossa lisää yhteen hyvinvointiin liittyvään postaukseen!


(Kuvat on ottanut siskoni Linnea)

Kommentoi artikkelia

4 Kommentit on "mitä tänne kuuluu?"


Vieras
Anonyymi
2 vuotta 10 kuukautta sitten

Moikka,

Vau, hiuksesi ovat kasvaneet todella paljon, lisäksi ne näyttävät myös todella hyväkuntoisilta! Itse olen värjännyt hiuksiani monien vuosien ajan, mutta viime keväänä sain tarpeekseni ja nyt olenkin vuoden ajan kasvattanut omaa väriäni takaisin. En aio enää koskaan sortua väripurnukoihin, sillä nyt hiukseni ovat yhtä hyvässä kunnossa kuin ennen monta vuotta kestävää värjäysrumbaa. Luonnollisuus kunniaan. Odotan innolla hyvinvointipostaustasi :)

Terkuin Ida

Vieras
Anonyymi
2 vuotta 10 kuukautta sitten

Heippa!
Muistan hämärästi että sinulla oli jokin postaus/kommentti siitä miten voi tilata Helsingin Louis Vuittonilta (?) Olen etsinyt joka paikasta miten tämä hoituisi mutta en löydä mistään kunnollista osoitetta. Luin että sinne voisi soittaa mutta täytyy puhua englantia ja sehän ei minulta oikein suju… Onko mahdollista laittaa esimerkiksi sähköpostia ja mihin osoitteeseen?
Tämä kommentti ei liity tähän postaukseen millään tavalla, mutta toivon jos osaisit vastata tähän :) T epätoivoinen

wpDiscuz