Lifestyle, Interior

sisustusprojekti etenee

05/06/2015

koti1

Viime syksynä muutimme tänne Kuopioon, torin laidalle asumaan. Silloin sisustusprojekti jäi vähän kesken kaikkien kiireiden takia, mutta nyt on onneksi taas enemmän aikaa keskittyä tämän meidän pikkuruisen asunnon laittamiseen! Kyseessähän on ihan väliaikainen asunto, asumme tässä korkeintaan opiskeluajan. Viimeistään opiskeluiden jälkeen minulla olisi haaveissa oman asunnon hankkiminen. Vaikka tämä asunto onkin väliaikainen, olisi kuitenkin tarkoitus laittaa tästä meidän näköinen ja viihtyisä! :) Ja minulla on vielä kuitenkin noin 3-3,5 vuotta yliopistoa jäljellä (tällä hetkellä olen avoimessa), joten onhan tässä vielä tätä opiskeluaikaakin jäljellä :) Mutta tällä viikolla tänne asuntoon saapui mm. uusi päiväpeitto, toi peili (tykästyin tohon peiliin todella paljon, se näyttää paikanpäällä vielä hienommalta!) ja vaaterekki. Tarkoituksena olisi asetella rekkiin vaan vaaleita kesävaatteita… Ja laukuille pitäisi vielä keksiä joku paikka! Mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa! :)

Tässä nyt siis pieni vilkaisu meidän asuntoon! Lisää kuvia on tulossa!

Kommentoi artikkelia

15 Kommentit on "sisustusprojekti etenee"


Vieras
Anonyymi
2 vuotta 10 kuukautta sitten

Hyvältä näyttää. :) Mistä olet hankkinut tuon kuvassa vilahtavan pöydän?

Vieras
Anonyymi
2 vuotta 10 kuukautta sitten

Kuinka monta neliötä asunnossa on?

Vieras
Anonyymi
2 vuotta 10 kuukautta sitten

Hei veera! Miksi et vastaa edelliseen kommenttiini huulipunavallankumous-postauksessa??

Vieras
2 vuotta 10 kuukautta sitten

Kauniin näköistä<3

Vieras
Anonyymi
2 vuotta 10 kuukautta sitten

Nätti päiväpeite. Onko se myös Ikeasta?

Vieras
Anonyymi
2 vuotta 10 kuukautta sitten

Ihana kämppä<3

Vieras
Anonyymi
2 vuotta 10 kuukautta sitten

Oletko Kuopiossa koko kesän?

wpDiscuz