Lifestyle, Work & Studies

BLOGI ON MUUTTANUT!

13/03/2018

Blogi-1

Kirjoitin vähän aikaa sitten, että blogiin liittyen on uusia juttuja luvassa! Blogini on siis siirtynyt kansainväliseen Nouwiin!

Suunnittelin ja tein blogille uuden ulkoasun, mutta antakaa ihmeessä palautetta mitä mieltä ootte siitä ja olisiko jotain parannettavaa, mikä helpottaisi lukukokemusta. Pieniä korjauksia ja ulkoasun parantelua on muutenkin luvassa, mutta tästä lähdetään nyt liikkeelle! :)

Blogipostauksia teen jatkossakin samoista aiheista kuin ennenkin. Eli jatkossakin postauksia tulee kauniista asioista, klassisista asuista, opinnoista, kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja jonkin verran varmasti myös vauva-arjesta.

Uuteen blogiin pääsette tästä: www.veerakautto.fi 

Blogin osoite on siis muuttunut! 

Nähdään uuden blogin puolella! :) 

Kommentoi artikkelia

2 Kommentit on "BLOGI ON MUUTTANUT!"


Vieras
Anonymous
1 kuukausi 9 päivää sitten

Miksi en pääse lukemaan uutta blogia?

wpDiscuz