Beauty, Lifestyle, Collaboration

Viikonlopun terveiset ja testissä Michael Kors Sheer tuoksu!

10/03/2018

Michael Kors Sheer hajuvesi blogi 1 kopio

Hei taas ja rentouttavaa viikonloppua. :)

Meillä on ollut täällä mukava ja rento viikonloppu. Tultiin pariksi päiväksi poikaystäväni vanhempien luokse. Tänään nukuttiin normaalia vähän pidempään, tehtiin aamupalaa ja juotiin aamukahvit kaikessa rauhassa, oltiin vaan ja juteltiin, käytiin melko pitkä lenkki (oli kyllä ihanan rauhallista, käveltiin metsässä ja rannan lähellä), nukuttiin päiväunet, jonka lisäksi ollaan syöty hyvää ruokaa, pelattu lautapeliä ja illalla mennään varmaan käymään vielä saunassa. Saunottiin eilenkin, täällä on puusauna ja tulee kyllä niin paljon paremmat löylyt kuin meidän sähkösaunassa! Ja on kyllä niin parasta olla vapaalla viikonloppuna, kun kesän jälkeen mulla ei oo montaa vapaata viikonloppua ollut. :)

Ja pikainen vinkki tähän väliin! Viime aikoina otin käyttöön tän kuvissa näkyvän (hyväksi todetun!) Michael Kors Sheer -tuoksun, mikä on saanut inspiraationsa Signature-tuoksusta. Tällä hetkellä mulla on käytössä myös Lancôme Trésor in Love, mikä on raikas ja mielestäni aavistuksen kevyempi. Tää kuvissa näkyvä on aika eri tyyppinen, mielestäni vähän ns. syvempi kuin  Lancômen tuoksu. Tätä on kuvailtu sanoilla moderni, naisellinen, pehmeä ja ylellinen. Ei oo omaan makuun myöskään liian makea! Latvatuoksussa on bergamottia ja rakuunaa, jota raikastavat pioni, jasmiinin terälehdet sekä tuija.

Michael Kors Sheer hajuvesi blogi 12Michael Kors Sheer hajuvesi 4Michael Kors Sheer blogi 8Michael Kors Sheer hajuvesi blogi 7

Latvatuoksu: bergamot, rakuuna, vihreät lehdet
Sydäntuoksu: pioni, appelsiininkukka, jasmiinin terälehdet
Juurituoksu: cashmere-puu, myski, ambra, tuija

Michael Kors Sheer hajuvesi blogi 2
*Tuote on saatu testikokeiluun 

Kommentoi artikkelia

Ole ensimmäinen kommentoija


wpDiscuz