Lifestyle, Baby

Äitiyslomalle!

06/03/2018

Veera-blogi-Ideal-Of-Sweden-puhelimenkuoret-1

Tein tässä neljä tosi pitkää päivää töitä ja kaikkia hommia. Nyt onkin kyllä ihan epätodellinen olo, kun tänään oli viimeinen työpäivä ennen äitiysloman alkamista. Enemmän aikaa ja ihan erilainen arki tiedossa! Ei sitä jotenkin edes tajunnut tänään, kun tyhjensin siellä töiden jälkeen vaatekaappia ja laatikoita, että nyt en yhtäkkiä tulekaan tänne hetkeen! Tietenkin oli haikea olo pakata tavaroita kasaan, niin kivoja työkavereita jne! Heiltä sain muuten aivan ihanan lahjan, kauniin Polarn O. Pyretin kesäsetin vauvalle. Kiitos tosi paljon! <3

Nyt olisi sitten tarkoitus opiskella aika paljon tämä maaliskuu ja huhtikuu, tehdä blogia ja laittaa kaikki loput jutut valmiiksi, kuten kirjoitinkin tässä vähän aikaa sitten. Mm. pinnasängyn, ammeen ja patjan ostinkin just tänään, mutta vielä pitäisi laittaa mm. vaunut tilaukseen. Todennäköisesti päädytään Stokken Trailz yhdistelmävaunuihin, ne vaikuttaa ainakin tosi hyviltä kaikin puolin!

Nyt pitäis järjestellä vielä koti kuntoon (miten voi saada ihan kauheen sotkun aikaiseksi vain muutamassa päivässä…) ja pakata, koska huomenna lähden heti aamusta kohti Keski-Suomea loman alun kunniaksi. Vähän vähillä yöunilla mennään nyt, mutta pitää nukkua huomenna koko matka kotiin… Muutama päivä menee siis perheen luona ja sitten matkustan viikonlopuksi poikaystävän vanhempien luokse viettämään viikonloppua.

Ja saa antaa hotellivinkkejä Helsinkiin! Ajateltiin, että tehtäisiin pieni yhteinen loma Helsinkiin kahdestaan tässä ihan lähiaikoina ennen vauvan saapumista. Ulkomaanmatkalle ei aikataulut anna periksi lähteä, enkä muutenkaan uskaltaisi enää tässä vaiheessa matkustaa ulkomaille, mutta pieni reissu Suomen sisällä on varmasti myös tosi kiva tähän väliin! :)

Palaillaan heti huomenna!

Kommentoi artikkelia

6 Kommentit on "Äitiyslomalle!"


Vieras
Janita
2 kuukautta 14 päivää sitten

suoritatko opinnot loppuun sitten äityisloman jälkeen ensi lukuvuonna? missä vaiheessa opintosi ovat tällä hetkellä?

Vieras
Satu
2 kuukautta 14 päivää sitten

Uusi 16 kerroksinen Clarion hotelli Jätkäsaaressa on tosi kiva hotelli hyvällä näköalapaikalla. Huoneet on tosi tasokkaita ja palvelu erinomaista & uima-allas ja saunaosasto ylimmässä kerroksessa. Lyhyt matka keskustaan. Suosittelen! :)

Vieras
Katri
2 kuukautta 13 päivää sitten

Pakko kommentoida, että ei kannata kovin paljon laskea sen varaan, että voisit opiskella äitiyslomalla…ehkä jotain yksittäisiä kursseja. Vaikka olisi ns. ”helppo vauva”, niin vauva-arki on useimmiten todella raskasta….saati sitten itkuisemman tapauksen kanssa. Tässä ei ole tarkoitus pelotella, mutta ainakin itse yllätyin kuinka työllistävää se oli ja esim. imetys saattoi viedä useita tunteja päivässä ja kun vihdoin vauva nukahti päiväunille niin viimeisenä mielessä olisi ollut kyllä opinnot (oli mm. pakko käydä suihkussa ja syödä). Tietenkin kaikkien kokemukset ovat erilaisia, mutta ainakin itseni yllätti vauva-arjen intensiivisyys, vaikka ennen vauvan syntymää ajattelin että muut vain pelottelevat.

wpDiscuz