Lifestyle, Collaboration, Baby

PikkuVanilja Suloinen tarina sinusta vauvakirja

20/02/2018

PikkuVanilja vauvakirja Suloinen tarina sinusta blogi Veera 16

Multa on toivottu postauksia hankinnoista, joita oon tehnyt vauvalle. Kun aloin tekemään listaa, mitä kaikkea vauvalle tulee ostaa ja mitä haluaisin hankkia ns. pakollisten lisäksi, tuli vauvakirja ensimmäisten joukossa mieleen. Ajattelin, että tällaisen haluan ehdottomasti tehdä ja antaa omalle tytölle joskus tulevaisuudessa. :) Tietenkään tällainen ei ole välttämätön hankinta kuten vaikkapa vaunut tai vaatteet, mutta mielestäni aivan ihana lahja antaa joskus lapselle luettavaksi! Kuitenkin niin monet asiat voivat unohtua vuosien varrella, mutta kun ne laittaa kirjaan heti ylös, on niitä varmasti tosi mukavaa muistella tulevina vuosina. Itse luin oman vauvakirjan läpi vasta 24-vuotiaana ja oli kyllä mielenkiintoista (ja hauskaa!) katsoa mitä musta on kirjoitettu ylös mm. minkälainen olin pienenä, mitkä oli mulle tärkeitä asioita jne. Tietenkin kirjan voi antaa lapselle jo huomattavasti aikaisemmin. Joka tapauksessa, tällainen ilahduttaa varmasti niin lasta kuin vanhempiakin!

PikkuVanilja vauvakirja Veera Kautto 2PikkuVanilja-vauvakirja-Veera-KauttoPikkuVanilja vauvakirja Suloinen tarina sinusta blogi 9
Eikö olekin kaunis!
PikkuVanilja vauvakirja Suloinen tarina sinusta Veera Kautto 7

Tähän kirjaan voi kirjoittaa muistot talteen raskausajasta kahteen ikävuoteen saakka. Tarkoituksena olisi laittaa kirjaan talteen myös valokuvia. Kirjassa on noin 200 sivua ja siihen jätetty tilaa myös kuville ja tarinoille. Kirja sopii niin pojalle kuin tytöllekin. Tarkempia kuvia siitä miltä kirja näyttää sisältä, löydät täältä.

PikkuVanilja vauvakirja Suloinen tarina sinusta blogi 15
PikkuVanilja vauvakirja Suloinen tarina sinusta blogi 21
PikkuVaniljan valikoimassa on kyllä paljon nättejä juttuja. Vauvakirjan lisäksi laitoin ensimmäiseen tilaukseen leikkimaton ja ton kuvissa näkyvän pehmopupun, mikä löytää pian paikkansa vauvan pinnasängystä. Arvatkaa vain tekisikö mieli tilata vielä vaikka mitä lisää, niin kivoja vaaleansävyisiä juttuja vauvalle! Ja täytyy sanoa, etten oo varmaan koskaan tilannut netistä mitään, mikä olisi lähetetty näin tyylikkäästi pakattuna! PikkuVaniljasta saa muuten paketoinnin pienellä lisähinnalla.

PikkuVanilja vauvakirja Suloinen tarina sinusta Veera Kautto 4PikkuVanilja vauvakirja Suloinen tarina sinusta blogi 12

Kirjaan on saatavilla myös kuvissa näkyvä koru, jota voi käyttää kirjanmerkkinä/koristeena. Korun löydät halutessasi myynnistä täältä.

PikkuVanilja vauvakirja suloinen tarina sinusta blogi 13

Ja pakko sanoa, etten voi vieläkään uskoa todeksi, että meitä on kohta kolme! Olisipa jo toukokuu. <3

Kuvissa näkyvän Suloinen tarina sinusta -vauvakirjan löydät PikkuVaniljan sivuilta täältä.

*Yhteistyössä PikkuVanilja

 

Kommentoi artikkelia

Ole ensimmäinen kommentoija


wpDiscuz