Lifestyle, Health, Food, Baby

Viime aikojen parhaimmat…

28/01/2018

Veera-blogi-kuva-22Veera-blogi-1Veera-blogi-6
Veera-blogi-7
Veera.blogi-5Veera-blogi-3

– Löysin alennusmyynneistä pari erilaista pakettia Real Techniques -siveltimiä tosi edullisesti. Ovat olleet yllättävän hyviä käytössä. Olikin jo aika vaihtaa siveltimet uusiin!

– Ei enää ihan kauhean pitkä aika kevään saapumiseen! Optimistinen asenne. :D Kevät on ehdottomasti yks mun lempivuodenajoista!

– Terveellinen ja niin hyvä banaanileipä, jota on tullut leivottua herkkuhimoon. Kannattaa kokeilla jos ette oo kokeilleet! Oon tehnyt banaanileipää tällä ohjeella.

– Oon tehnyt listaa kauniista tyttöjen nimistä. Vaikka lista on pitkä ja on paljon hyviä vaihtoehtoja, täytyy kuitenkin sanoa, että nimen päättäminen tulee olemaan varmasti ihan yllättävän hankalaa!

– Sauna, hyvä kirja, sitruunavesi, kynttilät ja Lumenen Harmonia tuotteet. Näin alkaa aika usein mun aamut. :D Mutta noi tuotteet on raikkaan ja luonnollisen tuoksuisia sekä ihoa hyvin kosteuttavia. Niistä onkin tulossa postausta tässä lähiaikoina.

– Tein PikkuVanilja verkkokauppaan tilauksen – niin nättejä juttuja vauvalle. Tilasin sieltä tällä kertaa vauvakirjan, Baby’s only ison leikkimaton beigenä sekä pehmon. Näistä tulossa myös postausta.

– Päiväunet, hyvä tee ja Netflix. Nyt alkaa huomaamaan sen, että täytyy huilata huomattavasti enemmän!

Kiitos kuvista pikkusiskolle Lempille!

 

Kommentoi artikkelia

2 Kommentit on "Viime aikojen parhaimmat…"


Vieras
Maaruska
2 kuukautta 24 päivää sitten

Tuleeko teille siis tyttö?

wpDiscuz