Beauty, Lifestyle

Lumene Kirkas

25/01/2018

Lumene-ihonhoito-tuotteet-1

Nappasin nämä Sokoksen alennusmyynnistä yks päivä, kun kasvojen puhdistustuotteet oli aika lopussa. En ollut aiemmin käyttänyt näitä, mutta ”uskalsin” ottaa nämä, koska luotan Lumenen tuotteisiin ja kyseisen merkin tuotteita onkin tullut käytettyä hyvin paljon vuosien varrella. :)

Lumene Kirkas -kasvovesi jättää ihon raikkaan ja puhtaan tuntuiseksi. Toi kuvissa näkyvä puhdistusvaahto on tehokas, eikä kuivata ihoa tai ärsytä silmiä. Monet puhdistusvaahdot kirvelevät mun silmiä, mutta tämä ei ärsyttänyt silmiä. Pieni määrä riittää puhdistukseen ja toi onkin hyvin riittoisa. Poisti tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet! Yhteenvetona, hyviä perustuotteita ja aika edullisiakin vielä. Puhdistustuotteista yleensä säästän ja panostan enemmän esimerkiksi kosteusvoiteisiin ja seerumeihin.

Lumene-ihonhoito-9

Lumene Kirkas kasvovesi ja puhdistusvaahto sopii normaalille ja sekaiholle. 

”Heleyttävä kasvovesi viimeistelee ihon puhdistuksen, jättäen ihon raikkaaksi ja luonnollisen hyvinvoivan näköiseksi sekä kliinisesti tutkitusti palauttaa ihon kosteustasapainoa. ” – Lumene

”Heleyttävä puhdistusvaahto poistaa meikin ja epäpuhtaudet jättäen ihon raikkaaksi, virkistyneeksi ja hyvinvoivan näköiseksi. Pehmeä, vaahtomainen puhdistus on myös kasvojesi hemmotteluhetki!” – Lumene

Lisätietoa tuotteista löydät halutessasi täältä.

Kommentoi artikkelia

Ole ensimmäinen kommentoija


wpDiscuz