Outfit, Lifestyle, Work & Studies

Kuulumisia

18/01/2018

Veera-blogi-Bik-Bok-mekko-1
Veera-blogi-mekko-2

Nyt sen pikkuhiljaa alkaa vasta ymmärtämään miten erilainen tästä vuodesta oikeasti tulee. Ja hyvällä tavalla erilainen tietysti. :) Olen suunnitellut opintoihin liittyvät asiat ja tehnyt listan mitkä kurssit aion käydä ja töissäkään en ole enää loppujen lopuksi kovin kauan! Nyt ollaan alettu myös pikkuhiljaa tekemään ensimmäisiä vähän isompia hankintoja vauvalle. Onhan tässä tosin vielä aikaa, mutta viikot tuntuu menevän niin vauhdilla!

Loppuviikon suunnitelmissa olisi tehdä mm. pari kurssia kasaan (en olekaan nyt jaksanut opiskella kovin ahkerasti viime aikoina, kun tuli vietettyä aika paljon aikaa perheen kanssa ja opiskelu vähän jäi, mutta pitää alkaa taas tsemppaamaan), ottaa ns. ilo irti siitä, että pääsee vielä ainakin tässä vaiheessa liikkumaan hyvin ja käymään ohjatuilla tunneilla, mennä aikaisin nukkumaan sekä tehdä viikonloppu töitä. Viikonloppuna olisi myös tarkoitus käydä jossain syömässä / brunssilla, saunoa ja rentoutua. <3

Kommentoi artikkelia

4 Kommentit on "Kuulumisia"


Vieras
maria
3 kuukautta 4 päivää sitten

Raskausajan liikunnasta olisi mukava kuulla lisää, minkälaista treniä olet tehnyt viime aikoina?

Mukavaa viikonloppua! :)

Vieras
Johannan
3 kuukautta 4 päivää sitten

Kirjoita toki myös siitä, millaisia hankintoja on tehty! :)

wpDiscuz