Lifestyle, Baby

It’s a girl!

11/01/2018

Veera-blogi-10Veera-meikki-2

Tarkoituksena on jatkaa tänä vuonna blogin aihealueita entiseen tapaan, tehdä postauksia kosmetiikasta ja hyvinvoinnista, liikunnasta, asujuttuja jne. Mutta varmasti silloin tällöin vauva tulee näkymään myös täällä blogin puolella. :)

Ja aiheeseen liittyen hyviä uutisia. Kävimme nimittäin rakenneultrassa viime viikolla ollessani Kuopiossa ja kaikki oli hyvin! :)

Halusimme tietää vauvan sukupuolen, (instagramissa siitä jo kerroinkin aiemmin), meille syntyy siis toukokuussa pieni tyttö. <3

Kommentoi artikkelia

12 Kommentit on "It’s a girl!"


Vieras
Johannan
4 kuukautta 9 päivää sitten

Ja vauvajuttuja saakin tulla! :) Onneksi olkoon todella paljon!

Vieras
Ronja
4 kuukautta 9 päivää sitten

Oi ihanaa, paljon onnea pienestä tytöstä! Meillä oli tänään rakenneultra ja päätettiin, että ei selvitetä sukupuolta, vaikka jatkuvaan se siinä mielessä kutkuttikin kysyä, että kumpiko siellä on. Mutta onneksi pian on jo toukokuu! Ja hei, saas nähdä ollaanko samaan aikaan synnyttämäsä, jos synnytät siis kysillä. :)

Vieras
Anonymous
4 kuukautta 9 päivää sitten

Oon lukenut sun blogia jo aika pitkään ja tulin vilpittömästi niin onnelliseksi ku näin sun raskausuutisen! Onnea aivan älyttömästi teille molemmille!!
Raskausajan asuja olis omasta mielestä kiva nähdä, oon aina samaistunut sun tyyliin todella paljon ja tykännyt siitä. (Vaikka raskaus ei olekaan itselleni ajankohtainen asia)

wpDiscuz