Outfit, Lifestyle, Baby

27.12

27/12/2017

Veera-joulu-4

Pian sitä juhlitaan taas uutta vuotta. Voisin ehkä koota jossain vaiheessa kuvia tältä vuodelta eri postaukseen ja muistella tätä vuotta tarkemmin. Mutta tähän vuoteen on mahtunut melko paljon kaikkea ja monia uusia juttuja. :)

Keväällä aloitin uudessa työssä, kirjoitin kandidaatintyön työhyvinvoinnista ja suoritin kandivaiheen kursseja. Kesällä mm. olin töissä ja tein kesäopintoja. Loppukesästä saatiin vauvauutiset. <3 Syksyllä aloitin maisterivaiheen opinnot, tein töitä (kirjoitin uuden työsopimuksen ja jatkoin töitä samassa työpaikassa), tein jonkin verran blogitöitä sekä suoritin viimeiset pakolliset kandivaiheen kurssit loppuun. Syksyyn kuului myös mm. ensimmäiset neuvolakäynnit, jännittävää aikaa. Ja tietenkin vuoteen on mahtunut tosi paljon kaikkea muutakin kuten reissut, ihanat lomat jne.

Veera-joulu-5
Veera-blogi-12
Veera-004

Ensi vuosi tuleekin olemaan sitten hyvin erilainen. :)

Tälle loppuvuodelle on monia mukavia juttuja luvassa. Vietän vielä hetken aikaa lomaa perheeni luona, jonka lisäksi juhlitaan poikaystäväni kanssa uutta vuotta ja hänen synttäreitä vähän jälkikäteen.

Kuvat Lempi

Kommentoi artikkelia

14 Kommentit on "27.12"


Vieras
amyM
4 kuukautta 23 päivää sitten

Suuret onnittelut pienestä tulevasta perheenlisästä! :)

Vieras
Maija
4 kuukautta 23 päivää sitten

Moikka Veera :) onneksi olkoon! Onko mahdollisesti tulossa postauksia hankinnoista vauvalle? Itse kanssa odotan esikosta ja laskettuaika on toukokuun alussa :) ihanaa odotusta <3

Vieras
Linn
4 kuukautta 19 päivää sitten

Onnea! Oliko ihan suunniteltu juttu saada vauva kesken opintojen?

Vieras
Norppa
4 kuukautta 19 päivää sitten

Heippa Veera! Lämpöiset onnittelut vauvauutisten myötä! <3 Meidän tyttö täyttää tänä vuonna kolme ja muistan nuo ajat kuin eilispäivän. Hieman yllättävä oli tieto raskaudestasi, kun muistan vuosi sitten lueskelleeni, että haluaisit lapsia aikaisintaan siinä vaiheessa, kun opinnot ovat ihan loppusuoralla tai joka tapauksessa jo olet valmistunut. Itse jatkoin opintojani juuri Itä-Suomen yliopistoon, kun saimme tietää pikkuisesta. Ihana ja odotettu uutinen myös. <3 Hyvää vointia ja mukavia talvipäiviä Kuopioon!

wpDiscuz