Beauty, Lifestyle

Pieni syntymäpäivälahja itselleni

19/12/2017

Lancome Tresor in Love hajuvesi blogi 6

Vietin synttäreitä toissaviikolla ja halusin hankkia itselleni jotain pientä ja tarpeellista. Uusi hajuvesi on ollut ostoslistalla jo pitkään ja tästä tykkäsin samantien tosi paljon! Tämä Lancôme Trésor in Love ei ole omaan makuuni liian voimakas vaan sellainen raikas, hedelmäinen kukkaistuoksu. Tuoksussa on mm. nektariinia, seetripuuta, ruusua ja jasmiinia. Saan monista tuoksuista päänsärkyä, mutta tätä pystyn onneksi käyttämään ilman ongelmia. Oon nuorempana käyttänyt Lancôme Trésor Midnight Rose  -tuoksua ja siitäkin tykkään edelleen. Tosi hyviä mielestäni molemmat.  :)

Lancome Tresor in Love hajuvesi blogi 22Lancome Tresor in Love hajuvesi blogi 7

Ps. Nyt oon parhaillaan matkalla perheeni luokse loman viettoon. Tämän syksyn kaikki kouluhommat on tehtynä ja töistä mulla on 1,5 viikon loma! Poikaystäväni menee myös viettämään lomaa oman perheensä luokse. Uutta vuotta juhlitaan sitten poikaystäväni kanssa Kuopiossa. Mutta sitä ennen vietän kivan loman perheen kanssa. Tätä on odotettu! :) 

Kommentoi artikkelia

Ole ensimmäinen kommentoija


wpDiscuz