Lifestyle

24

10/12/2017

Veera-blogi-sunnuntai-11Veera-blogi-sunnuntai-3Veera-blogi-sunnuntai-2Veera-1Veera-blogi-sunnuntai-5
Veera-blogi-sunnuntai-44Veera-blogi-sunnuntai-8

Mulla oli tää viikonloppu kokonaan töistä vapaata ja eilen mm. juhlittiin mun synttäreitä. 24 on nyt täynnä ja joka vuosi saa todeta, että aika menee kyllä todella nopeasti! Käytiin eilen mun synttäreiden kunniaks poikaystävän kanssa mm. brunssilla eräässä ravintolassa, shoppailemassa, alkuillasta teatterissa ja illalla myöhään vielä kotona saunassa.  Tänään ollaan vietetty ihan rentoa päivää kotona. Pian kootaan hedelmistä ja vihanneksista isot lautaset ja katsotaan joku elokuva. Kiva viikonloppu! <3

Kommentoi artikkelia

2 Kommentit on "24"


Vieras
Mimmi
3 kuukautta 9 päivää sitten

Paljon onnea ihana! <3

wpDiscuz