Lifestyle, Health, Fitness

Vapaapäivien kuulumiset

16/11/2017

Veera-1

Nämä vapaapäivät ovat kyllä tulleet niin tarpeeseen! :) Näiden kahden päivän aikana oon nukkunut päiväunia, lukenut kirjoja, käynyt aamu- ja iltasaunassa, tehnyt hyviä kasvisruokia, aloittanut taas pitkittyneen flunssan jälkeen kuntosalilla käymisen, pessyt jääkaapin, vaihtanut lakanat, imuroinut, pessyt kauhean kasan pyykkiä ja silittänyt ne kaikki vaatakaappiin, siivonnut vaatekaapit ja niin edelleen! Miten jotenkin hyvä olo voikaan olla, kun on saanut levätä ja kodin taas kuntoon. :) Huomenna mulla on vielä yks vapaapäivä ja olis tarkoitus käydä kuvailemassa ja kahvilla poikaystäväni kanssa, kiertelemässä tosi pitkästä aikaa kirppareita, etsiä mulle uudet farkut sekä tehdä blogihommia. :)

*Odd Molly juomapullo on saatu blogin kautta 

Kommentoi artikkelia

4 Kommentit on "Vapaapäivien kuulumiset"


Vieras
Marja
5 kuukautta 5 päivää sitten

Moikka! Mukava arkinen postaus! Haluisin kysyä siis ihan uteliaisuudesta, että miten teillä jaatte kotityöt poikaystäväsi kanssa?:)

Vieras
Maija
5 kuukautta 3 päivää sitten

Ihanaa kun oot palannut taas blogin ääreen, näitä postauksia on ihana lukea :)

wpDiscuz