Outfit, Lifestyle

Täällä taas!

13/11/2017

Veera-2

Veera-1

Olipas se vaativat ja väsyttävät 2 viikkoa! Tein työvuorojen ohessa monta kurssia aikalailla valmiiksi, kävin luennoilla, pidin yliopistolla englannin esitelmän, tein videoita eri kursseille, kirjoitin englannin kurssin viimeisen esseen valmiiksi, kävin töissä järjestettävissä koulutuksissa jne. Mutta ihan pian on kaikki tämän syksyn pakolliset kouluhommat valmiina! :) Nyt voi siis ottaa seuraavat viikot vähän rennommin. :)

Ps. Nahkahousut on kyllä niin lämpöiset ja hyvän tuntuiset päällä! Noi ovatkin olleet mulla nyt viime aikoina tosi ahkerassa käytössä. :) 

Kommentoi artikkelia

4 Kommentit on "Täällä taas!"


Vieras
ano
6 kuukautta 7 päivää sitten

Nuo vieraiden kielten esitelmät eivät olleet mitään herkkua yliopistossa…

Vieras
Janita
6 kuukautta 6 päivää sitten

Hei

Tiedän, että kysymykseni on melko yksityinen, mutta kysynpä kuitenkin.
Olen seurannut blogiasi muutaman vuoden ja huomannut, että olet muodoiltasi, sanotaanko, ”naisellinen”. Luulen, että olen itse suunnilleen yhtä pitkä ja painava kuin sinä, mutta itselläni rinnat ovat hyvin pienet. Välillä minulla on tästä syystä itsetunto-ongelmia, enkä aina tunne itseäni kovinkaan naiselliseksi. En halua olla tungetteleva, mutta mielestäni sinun rintasi ovat hyvinkin suurikokoiset ja luonnollisen näköiset. Antaisin melkein mitä tahansa, jos saisin samanlaiset rinnat kuin sinulla. Tunnetko olosi rintojesi ansiosta itsevarmemmaksi ja oletko onnellinen, kun luoja on luonut mitä luonut? Tietysti lähtökohtaisesti jutut ratkaisee, eikä ulkonäkö. :)

wpDiscuz