Lifestyle, Collaboration

Ihon tilannetta

02/10/2017

*Yhteistyössä Swiss Clinic 

Siwss-Clinic-Skin-Roller-2

Täällä postauksessa kirjoitin Swiss Clinic merkkisestä Skin Renewal setistä ja lupasin kyseisessä postauksessa, että kerron ihoni muutoksista tarkemmin, kun olen käyttänyt Skin Rolleria ja Rejuvenating Seerumia vähän pidempään.

Nyt olen käyttänyt rullaa säännöllisesti aina viikon kerrallaan, jonka jälkeen olen pitänyt viikon tauon. Käsittelyn voi siis suorittaa 5-7 päivänä viikossa, jonka jälkeen suositellaan, että ihon annetaan levätä yhtä pitkään.

Swiss Clinic Skin Roller-1

Ohjeissa on rullaukseen suositusajat, mutta itse en ole niitä käytännössä kovin tarkasti laskeskellut. Rullaan aina vähän omien tuntemusten mukaan. Istuskelen sohvalla ja rullailen kasvojen eri alueita niin kauan kuin tuntuu, että riittää sillä kertaa. Rullausaika riippuu ehkä siitäkin miten napakasti rullaa painaa ihoa vasten. Kevyempää rullausta voi tehdä pidempään, napakkaa otetta en käytä kovin pitkään, enkä kaikille kasvojen kohdille. Levitän seerumin välittömästi rullauksen jälkeen ja iho imaisee voiteen ihan samantien. Aamulla kasvoja huuhdellessa huomaa, että seerumi on tosiaankin imeytynyt ihoon!

Swiss-Clinic-Skin-Roller-3

Omat iho-ongelmani ovat lähinnä ihon sävyn epätasaisuus, laikut ja näin syksyisin sekä talvisin ihon kuivuus. Joskus myös erityisesti otsaan ja suun ympärille ilmestyy pieniä näppyjä / epäpuhtautta, mutta esimerkiksi näkyviä arpia, suurempia epäpuhtauksia tai ryppyjä ihossani ei oo. Tietenkin ryppyjä tulee väkisinkin iän myötä. Uskon kuitenkin, että huolellisella ihon hoitamisella on vaikutusta siihen, minkä näköisenä iho pysyy, kun ikää tulee enemmän. Niinpä pyrin jo tässä iässä huolehtimaan ihosta mahdollisimman hyvin! :)

Nyt kun olen käyttänyt Skin Renewal settiä olen huomannut, että ihoni näyttää tasaisemmalta ja kuulaammalta. Ihon sävy ei näytä enää niin laikukkaalta kuin aiemmin. Iho myös tuntuu sileämmältä. En ole esimerkiksi käyttänyt nyt ollenkaan peittävää meikkivoidetta vaan iholleni on riittänyt ihan ohut kerros meikkipuuteria. Tällä hetkellä otsassani on tosin pientä epäpuhtautta / ryyhelmää ja jatkankin rullan käyttämistä, jotta saisin sen kohdan parempaan kuntoon. Toisaalta en oo syönyt nyt viime aikoina niin terveellisesti kuin normaalisti, joten silläkin on varmasti ollut osuutta asiaan. Myös joitakin pienen pieniä maksaläiskiä kasvojen ihossani on edelleen, mutta niiden häviäminen viekin varmasti enemmän aikaa.

Swiss-Clinic-Skin-Roller-4

Oli mukava huomata, että tämä mikroneulaushoito sopii ja tehoaa eri iho-ongelmien hoitamiseen ja saa ihon parempaan kuntoon, vaikka sen suurempia ongelmia ihon kanssa ei olisikaan. Hintaa Skin Renewal setillä on 99€ ja siihen kuuluu Skin Roller sekä Rejuvenating seerumi. Hinta on edullinen esimerkiksi hoitoloissa tehtäviin hoitoihin. Monet tykkäävät varmasti käydä kauneushoidoissa, mutta toisaalta myös kotona on ihana viettää rentouttavaa iltaa ja tehdä esimerkiksi siskojen ja äidin kanssa erilaisia kauneushoitoja. :)

Olen siis ollut tyytyväinen näihin tuotteisiin ja tuloksiin. :)

Kommentoi artikkelia

Ole ensimmäinen kommentoija


wpDiscuz