Lifestyle, Fashion

Esmara by Heidi Klum

27/09/2017

esmara by heidi klum mokkahame-2
esmara by heidi klum mokkahameethame-1
Lidliin myyntiin saapuneista Esmara by Heidi Klum -mallistosta on ollut paljon puhetta viime aikoina ja lähdin itsekin katsomaan miltä vaatteet näyttävät paikan päällä. Loppujen lopuksi mukaan lähti musta trenssi, farkut, pari paitaa, sekä nämä mokkahameet. Farkut eivät istuneet itselleni, mutta esimerkiksi mustasta takista olen tykännyt tosi paljon! Lisäksi nämä mokkahameet ovat mielestäni tosi kivannäköiset nyt syksyyn! :) Tulevat varmasti näkymään vielä tämän syksyn kuvissa täällä blogin puolella.

Tuliko teidän hankittua jotain Esmara by Heidi Klum -mallistosta? :)

Kommentoi artikkelia

8 Kommentit on "Esmara by Heidi Klum"


Vieras
Myy
6 kuukautta 27 päivää sitten

Etkö sovita vaatteita ostaessasi? Itse en uskalla ostaa mitään sovittamatta, kun omalle kropalle vähän vaikea löytää istuvia vaatteita.

Vieras
Amanda
6 kuukautta 27 päivää sitten

Minä ostin neulepaidan ja neuletakin. Tosi kivoja kyllä, hyvä hinta-laatusuhde. Onkohan niitä enää kaupoissa, tekisi mieli hakea lisääkin….

Vieras
Hanna
6 kuukautta 26 päivää sitten

Ei liity nyt tähän postaukseen, mutta kun lueskelin tuota Kauniimpi iho-postausta, niin oli pakko tulla sanomaan, että olet ihan älyttömän kaunis ihminen. Sulla on jotenkin niin upeat silmät/hymy/hiukset/koko olemus. Oon sitä monesti miettiny, mutta en ehkä koskaan ”ääneen sanonu”. Ei mulla muuta. :D

Vieras
hilla
6 kuukautta 26 päivää sitten

Katselin ruokakauppareissulla malliston vaatteita ja omasta mielestäni niistä oikein huokui huono laatu.

Olen ostanut toppeja neuleiden ja puseroiden alle lidlistä ja ne ovat olleet mielestäni hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia. Samoin viimevuoden kashmirneule on ollut hintansa arvoinen.

wpDiscuz