Beauty, Outfit, Lifestyle, Work & Studies

Mitä syksyllä?

06/09/2017

Veera-20

Tässä postauksessa jälleen poikaystäväni ottamia kuvia yhdeltä illalta viime viikolta. Olin tuolla kyseisessä paikassa ensin kuvaamassa tämän postauksen kuviaKuvaamisen jälkeen kävin nopeasti kotona, jonka jälkeen lähdettiin vielä pikaisesti käymään kesän viimeisillä jätskeillä ja mentiin tonne samaan paikkaan hetkeksi istuskelemaan ja katselemaan maisemia. Kuopion sataman ja Väinölänniemen alueella on kyllä monia kauniita paikkoja kuten oon aikaisemmin kirjoittanut. :)

Veera-2017

Ps. Jane Iredalen huulipunille suuri suositus! Laaja sävyvalikoima, huulipunat levittyvät tasaisesti, sekä pysyvät huulilla hyvän pigmentin ansiosta. Sen lisäksi ihan ihmeen hyvän ja ns. luonnollisen tuoksuisia. :) Näissä kuvissa mulla on huulilla Jane Iredalen PureMoist Lipstick (huulipunaa) sävyssä Gwen. Tätä oon käyttänyt esimerkiksi töissä ihan yhtenään! Kyseisen merkin tuotteet sopivat myös esim. allergikoille, koska näissä ei oo käytetty ollenkaan esim. parfyymejä eikä kemiallisia väri- tai säilöntäaineita.

Veera-33Veera-2 veera-22  Veera-11Veera-21 Veera-4

Ja nyt on muuten syksyn suunnitelmat vähän paremmin selvillä. Jatkan siis töiden tekemistä opintojen ohessa noin parina, kolmena päivänä viikossa, jonka lisäksi aloitan maisterivaiheen opinnot, sekä teen blogiin liittyviä töitä. Paljon on kaikkea tiedossa, joten liikunnasta ja omasta jaksamisesta täytyy pitää tärkeää huolta! Nyt alkusyksystä olisi taas tarkoitus palata säännöllisemmän kuntosalilla käymisen pariin. Ja maisterivaiheen opintojen alkamisesta voisin kirjoittaa tarkemmin vaikka erilliseen postaukseen? Mutta niitä olisi tarkoitus tehdä mahd. paljon syksyn ja ensi kevään aikana. Tuntuu, että vastahan sitä aloitti opiskelut ja nyt ei ole enää loppujen lopuksi edes ihan kauheasti jäljellä! Aika menee kyllä vauhdilla…

Mukavaa iltaa kaikille!

Kommentoi artikkelia

8 Kommentit on "Mitä syksyllä?"


Vieras
Elma
7 kuukautta 17 päivää sitten

Hei, olisi kiva kuulla maisterivaiheen opintojen alkamisesta, sillä itse olen samassa tilanteessa ja vielä sama koulukin, tosin eri paikkakunta;) Kiinnostaisi myös kuulla kaiken näiden, opintojen, töiden, blogin ja urheilun, yhdistämisestä. Itsellä, kun tuntuu päivästä loppuvan tunnit,että miten ihmeessä ehtii aina kaiken tekemään. ;)

Noita maisemia kelpaisi varmasti katsella<3

Vieras
ano
7 kuukautta 16 päivää sitten

Oletko vielä saanut kandityötäsi valmiiksi? Keväällä ainakin puhuit siitä.
Vielä mainittava, että olet luonteeltasi jotenkin todella kiltin ja mukavan oloinen. Muutenkin olet tosi kuuma! :)

Vieras
Memmu
7 kuukautta 13 päivää sitten

Moi! Kiva asu ja kauniita kuvia. Mistä toi toppi on hankittu? Olen tuon tyyppistä yrittänyt etsiä jonkin aikaa :)

Vieras
Anonymous
7 kuukautta 10 päivää sitten

Upeita kuvia, upea malli

wpDiscuz