Beauty, Lifestyle

Mikroneulauksella iho parempaan kuntoon

01/09/2017

*Yhteistyössä SwissClinic 
Skin roller swiss clinic blogi - 1

Olen kuullut ja lukenut paljon hyviä kokemuksia tästä SwissClinic merkkisestä Skin Renewal setistä, joten lähdin mielenkiinnolla kokeilemaan tuotteita omalle iholleni. Olin lukenut tämän vaikutuksesta erityisesti aknearpiin ja olikin mukava huomata, että tästä voi olla apua hyvin monenlaiseen erilaiseen iho-ongelmaan, kuten kasvojen laikkujen ja arpien hoitoon, ihonsävyn epätasaisuuteen, sekä ryppyjen ennaltaehkäisemiseen. Eikä tarvitse välttämättä olla ihon kanssa mitään suuria ongelmia, että eron entiseen voi huomata, kun tätä alkaa käyttämään. :)

skin roller swiss clinic -2skin roller swiss clinic 10

Mulla ei oo koskaan ollut suuria ongelmia ihon kanssa, eikä ihossani ole esimerkiksi arpia, näkyviä ryppyjä tai sen suurempia epäpuhtauksia. Tietenkin välillä tulee näppyjä, mutta ne on aikalailla satunnaisia. Omat iho-ongelmani ovat lähinnä ihon sävyn epätasaisuus ja laikut, etenkin näin ilmojen viiletessä ihon kuivuus sekä pienet maksaläiskät, jotka tosin ovat onneksi lähteneet jo ihan hyvin vaalenemaan. Mutta näihinkin ongelmiin SkinRoller on avuksi. :)

skin roller swiss clinic 5Skin roller swiss clinic blogi 2

skin roller swiss clinic blogi 11

Tähän Skin Renewaliin kuuluu tämä kuvassa näkyvä 540 mikroneulaa sisältävä Skin Roller ja Rejuvenating Seerumi, mikä lisää kollageenin tuotantoa, kosteuttaa, sekä nopeuttaa ihan luonnollista palautumisprosessia. Kun rullaa kuljettaa iholla eri suuntiin, se stimuloi ja elvyttää ihoa. Hoidon sanotaan olevan tehokas ihon elinvoiman säilyttämiseen ja auttavan ihoa vanhenemista vastaan.

Tämä mikroneulaushoito Skin Rollerin tekee rullauksen yhteydessä ihoon pieniä mikrokanavia ja näin ollen luonnollinen solujen uusiutuminen alkaa. Käsittelyn jälkeen ihoon imeytyy mikrokanavien ansiosta enemmän seerumia tai geeliä. Seerumin ainesosat voivat vaikuttaa syvällä ihossa, vahvistaa ihon paranemista ja uuden terveen ihon tuotantoa.

Ennen hoitoa on tärkeää puhdistaa iho huolellisesti ja hoidon jälkeen antaa ihon levätä. Hoito kannattaakin tehdä illalla, koska iho voi punoittaa hiukan rullaamisen jälkeen. Ja kun hoidon tekee illalla, iho saa rauhassa levätä yön yli. Käsittelyn voi suorittaa 5-7 päivänä viikossa. Tämän jälkeen ihon tulisi antaa levätä yhtä pitkään, jonka jälkeen hoidon voi taas aloittaa uudelleen.

skin roller swiss clinic blogi 13

Rullaamisen yhteydessä on tärkeää, että rullailee ihoa hallitulla ja vakaalla paineella. Jos ihossa on jokin ongelma-alue, kannattaa siinä rullailla 1-2 minuuttia ylimääräistä.  Tämän käyttäminen ei mielestäni satu ollenkaan.

skin roller swiss clinic 12

Äidilläni (50-vuotta) on myös tämä Skin Roller käytössä. Hänellä vaikutukset ihossa näkyvät ehkä vielä selkeämmin kuin itselläni. Myös äitini tykkää tästä tuotteesta. Ihorullan sanotaan olevan hyvä väline ihon ikääntymistä ehkäisevään hoitoon.

skin roller swiss clinic-1

Skin Rolleria on saatavilla neulan pituuksilla 0,2mm ja 0,5mm. 0,2mm on suositus jos iholla on esimerkiksi aknearpia, ihottumaa tai aurinko- ja pigmenttiläiskiä. 05mm auttaa taas paremmin kasvojen syviin arpiin, venytysjuoviin, selluliittiin ja ns. löysään ihoon. Täältä löytyy tarkempi opas neulan pituuden valitsemiseen. Itselläni on käytössä 0,2mm ja äidilläni 0,5mm. Se 0,5mm tuntuu äidin mielestä tehokkaalta, mutta sen käyttäminen ei kuitenkaan satu.

skin roller swiss clinic 3skin roller swiss clinic blogi 16skin roller swiss clinic blogi 10

Täytyy sanoa, että oon tykännyt tästä kyllä ihan hurjan paljon ja tulokset ovat yllättäneet tosi positiivisesti! Iho näyttää sileämmältä ja ihon sävy tasaisemmalta. Tämä on ollut niin mainio tuote, että aion vielä erillisessä postauksessa näyttää lähikuvat ihostani ja kertoa vielä tarkemmin, miten tämä on vaikuttanut ihooni. Oon testannut tätä tuotetta viikon ajan ja tuloksia on nähtävissä jo nyt. :)

Testailen tätä siis vielä vähän pidempään ja palailen tarkempien tuloksien kanssa uudelleen omassa postauksessa. 

Tuotteesta löydät lisätietoa täältä.

Kommentoi artikkelia

6 Kommentit on "Mikroneulauksella iho parempaan kuntoon"


Vieras
Myy
8 kuukautta 20 päivää sitten

Jään ehdottomasti odottelemaan kokemuksiasi! Kuulostaisi juuri mulle hyvältä! :)

Vieras
K.
8 kuukautta 20 päivää sitten

Vaikuttaa mielenkiintoiselta! Ihan kuin saisi jonkin kosmetologin käsittelyn, ja vielä ihan kotona. Jään kuulolle, odottelemaan mielenkiinnolla lisää käyttökokemuksia :-)

Vieras
Annsku
8 kuukautta 16 päivää sitten

Olisi SwissClinicin pitänyt tehdä yhteistyötä sellainen henkilön kanssa, jolla oikeasti on ihon kanssa ongelmia. Aknearpia tms. Vai jospa tämä hoito ei oikeasti autakaan sellaisiin , vain tuollaisiin pieniin ihon sävyeroihin ja vastaaviin. Sitä nyt ei tästä sun käyttökokemuksesta saa tietää, harmi.

wpDiscuz