Lifestyle, Health, Food

Viikonlopun aamupalapöytä

25/08/2017

may-beauty-4
Tällaista aamupalaa en arkena varmaankaan ehtisi tekemään, mutta tällaisen tein eräs sunnuntai, kun mulla oli töistä vapaata. Vaikka tällaisen tekemiseen menee hetki, oli kyseiseen pöytään kieltämättä aika ihana istua! :)
maybeayty-7
MayBeauty-1maybeauty-2maybeauty-5
Olin kyseisen päivän yksin, kun poikaystäväni oli Tampereella, joten ihan näin paljon kaikkea en olisi lähellekään tarvinnut. Meni vähän yli heh! Mutta olipas kuitenkin kiva istua pöytään, jossa oli paljon kaikkea tarjolla. :)
maybeauty-6maybeauty-8

Pöydästä löytyi kauraleipää voilla, juustolla, minitomaateilla, basilikalla, sekä kurkulla, avokadoa, verigreippiä, viinirypäleitä, melonia, omppua, kananmunia, croisantteja, sekä jogurttia pähkinöillä, kiivillä ja päärynällä. Lisäksi kahvia, vihreää teetä ja appelsiinimehua. :)

Rauhallista viikonloppua kaikille!

Kommentoi artikkelia

6 Kommentit on "Viikonlopun aamupalapöytä"


Vieras
Susannastravels
5 kuukautta 25 päivää sitten

Hyvältä näyttää!
pikkutomaatit on usein tosi hyviä

Vieras
ally
5 kuukautta 24 päivää sitten

Ihanan inspiroiva terveellinen aamupala! :) Oottelen kotitreenipostausta! Tällä hetkellä sellanen elämäntilanne, että työt ja opiskelu tuntuu vievän kaiken ajan, ei jää aikaa oikein muuhun. Näin ollen myös treenit on jääny valitettavan vähälle, ja se taas heijastuu muihin elämänalueisiin :( joku toimiva kotitreeni ja vinkkejä siihen oli siis oikein loistava juttu! <3

Vieras
E
5 kuukautta 24 päivää sitten

Hei! Ihana ja inspiroiva tämä sinun blogisi. Lisäksi nyt kun puhuit että sinulla on kiireinen elokuu niin sain kummasti lisäenergiaa omienkin koulujuttujen tekemiseen – kun kuulee ettei ole tilanteessa yksin helpottaa kummasti stressiä :D Kurkkaan joka päivä että onko tullut lisää luettavaa. :)

Vieras
K.
5 kuukautta 18 päivää sitten

Ihania kuvia, inspiroivia!

wpDiscuz