Lifestyle

Pienet hetket

04/08/2017

Fitwood-postaus-2

Kaikkien hommien keskellä oon kieltämättä nauttinut entistä enemmän niistä pienistä hetkistä. Oli se sitten hyvän kahvin tekeminen, aamupala, jonka saa syödä ilman kiirettä, lämmin suihku ja hyvän tuoksuinen suihkusaippua, meikkaaminen samalla omaa lempimusiikkia kuunnellen, saunassa kivaan kirjaan uppoutuminen, hyvän kahvin hakeminen ennen työvuoroa, kodin järjesteleminen (mun lempipuuhaa :D), pysähtyminen kotimatkalla auringonlaskua katselemaan tai hauska sarja illalla teekupin ja suklaan kanssa jne.

Pyrin siihen, että teen joka päivä jotain mistä tykkään ja minkä parissa rentoudun. Mulla on välillä huono tapa haalia itselleni vähän liikaa kaikkea. Tällä hetkellä pitäisi saada valmiiksi (kun tarkasti laskin) 16 opintopistettä elokuun aikana ja samalla teen huomattavasti enemmän työvuoroja kuin esim. alkukesästä.

Mutta olen yrittänyt ajatella: ”ei niinkään se mitä sinulle tapahtuu tai mitä teet, vaan se, miten siihen suhtaudut”. Joten päätin vaihtaa tämän aikatauluttamisen ja sen aiheuttaman pienen stressin tunteen positiiviseksi. Itseasiassa nimittäin nämähän on aika positiivisia pieniä haasteita kun ajattelee. Saa olla onnekas, että on mahdollisuus opiskella sitä mitä eniten haluaa, on mukava työpaikka sekä blogi, mikä on itselleni tosi tärkeä asia.

Se mikä on tärkeintä on se, että muistaa aina palautumisen ja rentoutumisen.

Mutta nyt lähden töihin päiväksi! Tästä tulee hyvä työpäivä!

Kommentoi artikkelia

4 Kommentit on "Pienet hetket"


Vieras
Elisa
7 kuukautta 15 päivää sitten

Tuli niin tarpeeseen tämän tekstin ajatukset! Itse painin vaikean kurssin suorittamisen kanssa, että miten kerkeää töiden jälkeen lukemaan, urheilemaan ja muutenkin tekemään kaikenlaista.. Suuri stressi, äksyily ja paha mieli, kun aika tuntuu loppuvan kesken ja motivaatio nollassa. Pitää itsekin nyt muistaa nauttia niistä pienistä rentoutumisen hetkistä ja ajatella positiivisesti haasteista, niin kuin itsekin sanoit.

Vieras
Elisabeth
7 kuukautta 13 päivää sitten

Hieno asenne! Ja olen täysin samaa mieltä! Varsinkin kun mennään syksyä kohti, niin on tärkeetä että oma arki on sellainen, josta tykkää <3

xxx
E
http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

wpDiscuz