Lifestyle, Fashion

Daniel Wellington Rose Gold

21/07/2017

Daniel Wellington-1Daniel-wellington-6Daniel-Wellington-5Daniel-Wellington-2kello-1
Daniel-Wellington-4Daniel-Wellington-8Daniel-Wellington-3

Aloitetaas nämä Helsingin reissun postaukset vaikka ostoksista! Tai tarkemmin sanottuna ostoksesta. :) Lomalla en tainnut ostaa ruokien ja juomien lisäksi muuta kuin tämän kellon, tähän ruskean nahkarannekkeen sekä joitakin vaatteita Hietsun kirppikseltä. Kierreltiin jonkin verran alennusmyyntejä läpi, mutta en oikeastaan löytänyt mitään, mitä erityisesti tarvitsisin tai mistä olisin todella paljon tykännyt. Täytyy sitten viimeistään alkusyksystä katsoa vähän tarkemmin, tarvitsenko jotain syksylle tai talvelle, mutta kesävaatteita ei oikein viitsi hankkia lisää, kun niitä voi kuitenkin loppujen lopuksi käyttää niin vähän aikaa. :) Ja tuli jotenkin tosi hyvä mieli siitä, että ne vaatteet mitä hankittiin siskojen kanssa, ostettiin käytettynä. Siitä tulee aina eri tavalla hyvä olo kuin uutena ostamisesta! :)

Tästä kuvissa näkyvästä Daniel Wellingtonin kellosta olen haaveillut ja kun yhtenä päivänä kierreltiin kauppoja läpi, huomasin sattumalta tämän olevan Timanttisilla -30% alennuksessa. Nukuin kuitenkin vielä yön yli ja pitkän pohdinnan jälkeen päätin käydä hakemassa tämän itselleni. Olkoon tämä palkintona kevään kandiurakasta ja kesätyöpaikan saamisesta, sekä kiva muisto onnistuneesta pienestä lomasta siskojen kanssa. Kelloa mun tulee käytettyä ihan päivittäin ja tämä on varmasti vuosienkin päästä sellainen hankinta, josta tykkään.

Kellon suhteen mietin ”hetken” valkoisen ja mustan kellotaulun väliltä päätyen kuitenkin tähän mustaan. Molemmat ovat tosi kauniita, mutta tämä tuntui kuitenkin ehkä enemmän ns. omalta. :)

Ps. Kiitos tosi paljon mukavista kommenteista mitä ootte jättäneet! Mun oli tarkoitus vastata niihin nyt illalla, mutta täytyy sanoa, että nyt mun silmät on niin ristissä, että on ihan pakko painua nukkumaan. Vastaan niihin ajan kanssa heti aamulla! :)

Kommentoi artikkelia

4 Kommentit on "Daniel Wellington Rose Gold"


Vieras
Jaahas
10 kuukautta 12 tuntia sitten

Huonolaatuisempaa kelloa tuskin olisit voinut hankkia. Muotikellojen hinnassa on ilmaa vaikka kuinka paljon, tuonkin tuotantokustannukset menevät jossakn kymmenessä eurossa. Ymmärrän että ovat halpoja ja kohtuu kivannäköisiä -osa-, mutta noiden määrä suhteutettuna todelliseen laatuun on kyllä ihmeellistä. Tietysti pitää olla iloinen simppelistä ja klassisesta muotokielestä joidenkin mallien osalta, eiväthän nuo ensivilkaisulla näytä torien halvoilta leluilta :D
Hyvää brändäystä kuitenkin heiltä, itse tosin suosin aidosti laadukkaita sveitsiläisiä.

Ja aiheesta kukkaruukkuun, minua kiinnostaisi kovasti mitä kauppiksessa opiskelevana olet mieltä joidenkin tuotteiden brändäyksestä? Otetaan nyt nopeasti esimerkiksi DW:n kellojen lisäksi vaikka Ben&Jerry’s (:D), vähän ylihinnoiteltu jenkkiläinen suosikki. Koomista ehkä, mutta olen silloin tällöin miettinyt myös esimerkiksi Oreoiden suosion salaisuutta (eiväthän Suomessakaan vastaavat Dominot ole sellaista saavuttaneet) ja miksi ”jopa” brändätyt elintarvikkeet ovat omanlaisiaan ”statussymboleita” näin paremman sanan puuttuessa.

Vieras
Elisabeth
9 kuukautta 27 päivää sitten

Itselläni on ollut myös ruusukullan värinen kello jo pari vuotta http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/2015/02/arm-candy-essentials-watches.html ja mielestäni teit hyvän päätöksen! Rakastan omaa kelloa nimittäin edelleen ;)

xxx
E
http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

wpDiscuz