Lifestyle

Viikonloppulomalle!

14/07/2017

Helsingin-loma-1

Täällä ollaan  parhaillaan matkalla Kuopiosta Helsinkiin. Kuten edellisessä postauksessa kirjoitinkin, varattiin pikkusiskojeni kanssa hotelli sieltä pariksi yöksi. Tehtiin tällainen reissu siskojeni kanssa myös viime kesänä. Meillä oli niin mukava pieni loma silloin, joten päätettiin, että pitää ottaa uusiksi myös tänä kesänä. Suunnitelmissa olisi ainakin kierrellä kirppiksiä, shoppailla, käydä kivoissa ruokapaikoissa, istuskella kahviloissa, kuvailla paljon sekä viettää aikaa rannalla aurinkoa ottaen, hyviä eväitä syöden ja kirjoja lukien. Sää näyttää onneksi aurinkoista koko viikonlopulle ja sunnuntaina pitäisi paistaa ihan pilvettömältä taivaalta, joten silloin siis rannalle! Näiltä päiviltä odotan mm. hyviä kirppislöytöjä, valmista aamupalapöytää, puhtaisiin lakanoihin pääsemistä, hyvää kahvia sekä kauniin kesäisen Helsingin kiertelemistä. :) Pari tuntia vielä koneella hommia ja kun pääsen perille, täytyykin samantien käydä hakemassa iso kuppi kahvia niin saa päivän käyntiin. 

Täytyy muuten antaa suosittelut kuvassa näkyvälle *Olympuksen Pen Lite -kameralle, mikä lähti tällekin reissulle mukaan! Tällä onkin tullut kuvailtua jo muutaman vuoden, eikä loppua näy. :) Erityisen suuri plussa kameran koolle! Tätä on tosi näppärä kuljettaa mukana, eikä tuo paljoa lisäpainoa esimerkiksi laukkuun. Itse en välttämättä enää jaksaisi raahata kovin isoa kameraa mukana. Tämän voi napata huoletta matkaan, vaikka ei olisikaan lähtiessä varma aikooko ottaa kuvia. :) Mulla onkin itseasiassa kamera lähes aina mukana (lukuunottamatta sitä jos lähden esimerkiksi töihin tai ruokakauppaan :D) siltä varalta jos tulee sellainen hetki, että olisi kiva napata jostain kuva! Olen ollut tyytyväinen myös kuvanlaatuun. Tietysti käsittelen kuvia melko paljon  ja kuvaan suurimman osan raakakuvina. Mutta jos on pieni, kohtuuhintainen ja samalla laadukas kamera etsinnässä, kannattaa tutustua näihin Pen Lite -kameroihin. Pen Lite -kamerat ovat helppokäyttöisiä myös aloitteleville kuvaajille.

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Kommentoi artikkelia

2 Kommentit on "Viikonloppulomalle!"


Vieras
Vilma
7 kuukautta 10 tuntia sitten

Millä ohjelmalla käsittelet kuviasi?
Mulla sama kamera, muttei kunnollista kuvankäsittelyohjelmaa :/

wpDiscuz