Outfit, Lifestyle, Fashion

Rento asu ilta-auringossa

12/07/2017

2017-Veera-kesä-4
Hei taas! Tässä yhden illan rento asu jo muutamien viikkojen takaa, kun lähdettiin iltakävelylle mun töiden jälkeen. :)
2017-kesä2017-kesä-Veera2017-kesä-Veera-2

Shoes Converse
Pants Bik Bok
Top H&M
Bag Lv
Watch Hugo Boss 
Sunglasses Ray-Ban 

louisvuitton-1 5-Kesä-2017
Ja Ollistakin pitkästä aikaa pari kuvaa. :)
3-Olli-2017-Veera-blogiOlli-2017-Veera-blogi
Ja tänne kuuluu ihan hyvää, vaikka blogissa onkin ollut nyt vähän hiljaista. Ollaan nyt monena päivänä lähdetty heti aamusta rannalle ja otettu sinne mm. itsetehdyt salaatit sekä hedelmiä mukaan. Kaikki se aika, kun ei oo ollut töitä, ollaan yritetty olla ulkona niin paljon kuin vaan mahdollista. On nämä aurinkoiset ja lämpöiset päivät kuitenkin niin harvinaisia Suomessa, että kyllä näistä täytyy ottaa kaikki irti. <3 Onneksi myös tälle viikonlopulle on luvattu aurinkoa ainakin Helsinkiin. Lähdetään nimittäin perjantaina heti aikaisin aamusta pikkusiskojeni kanssa Helsinkiin viettämään viikonloppua. Varattiin keskustasta hotelli pariksi yöksi  ja ollaan suunniteltu kaikkea mukavaa tekemistä. Sen voimalla jaksaa siis vielä huomisen tehdä hommia ja tämän viikon viimeisen työvuoron alta pois! :) Odotan kyllä innolla viikonloppua!

Kommentoi artikkelia

13 Kommentit on "Rento asu ilta-auringossa"


Vieras
Mymmelinnea
9 kuukautta 10 päivää sitten

Kivoja kuvia! Auringosta kannattaa tosiaan nauttia, kun on tilaisuus! Alkaakohan sun äiti ja sisko kohta taas bloggaamaan? Toivottavasti, heilläkin on hyvät blogit! Saatko kertoa miten sun pikkusiskon lääkisprojektin kanssa kävi? Ois mukava tietää. Aurinkoista kesän jatkoa! :)

Vieras
E
9 kuukautta 10 päivää sitten

Hei Veera,
Täällä kirjoittelee eräs pitkäaikainen on-off -lukijasi nykyisin samasta kaupungista. Takinkääntäjä seuraamistahdin suhteen lähinnä postaustahtisi takia, vaikka ymmärränkin jokaisella olevan omat kiireensä -kenellä töitä, kenellä opiskelua, kenellä harrastuksia-, lukijana on ikävää huomata ettet päivitä blogiasi läheskään yhtä usein kuin, noh, vuosi tai parikin sitten. Voi olla typerää verrata postaustahtia erilaisissa elämäntilanteissa, mutta itse niin pidin (ja pitäisin toki edelleen) höpöttelyjesi lukemisesta, myös niistä ei niin suunnitelmallisista joita aiemmin toteutit, vaikkapa pieniä väläyksiä päivän asusta tai uudesta kosmetiikkalöydöstä :)

Olen pahoillani tästä kommentista, mikäli se tuottaa ärsytystä, ymmärrän hyvin jos on paljon muuta puuhattavaa erityisesti näin kesällä, kun kerrankin saadaan lämpöä Kuopioonkin :D Esimerkiksi itselläni ei varmaankaan olisi aikaa päivitellä kaiken muun lisäksi blogiakin, mutta toki näin lukijan kannalta olisi ihan mahtavaa jos voisi lukea juttujasi useamminkin :)

MVH
uuskuopiolainen, puss o kram

Vieras
Minna
9 kuukautta 10 päivää sitten

Moikka! Tuli mieleen, kun oot muistaakseni jossain vaiheessa kertonut haaveilevasi Australiaan muutosta tms. Niin jos tulis sellanen tilanne, että saisit vaikka vuoden kestävän työn sieltä eikä Ollilla olisi mahdollisuuksia lähteä mukaan, vaan joutuisit lähtemään yksin, niin lähtisitkö? :) Itellä vähän tollanen tilanne nyt tässä kun oon ens kuun lopussa lähössä ulkomaille töihin vuodeksi ja poikaystävä jää luonnollisestikin Suomeen :D Olis kiva kuulla jotain uutta näkökulmaa kun tosiaan ollu vähän ristiriitaset fiilikset tässä ton lähdön suhteen, vaikka todellakin oon siis lähössä! :D

wpDiscuz