Lifestyle, Interior

Yksityiskohtia kodissa

08/07/2017

Veera-koti-15
Kotikuvia-Veera-blogi-3
Veera-koti-2
Kotikuvia-Veera-blogiNeverfull-laukku-monogram
Veera-koti-6
Kotikuvia-Veeraveera-koti-11Veera-koti-0veera-koti-20
Veera-koti-55
Viime aikoina on tullut hankittua kotiin muun muassa lisää kasveja, uusia tyynyjä ja tyynynpäällisiä, astioita, kynttilöitä, sekä verhot makkariin. Sen lisäksi vaihdoin hiukan järjestystä, laitoin myyntiin turhia juttuja ja toin perheeni luota makkariin maton. Pienet yksityiskohdat kodissa tekee kyllä yllättävän paljon. Jo ihan pienilläkin muutoksilla, kuten kasvien hankkimisella saa kotiin helposti ja nopeasti piristystä! Tässä siis pientä päivitystä kodin suhteen, miltä täällä tällä hetkellä näyttää. :) Ja seuraavaksi hankintalistalla olisi tosiaan ainakin sängynpääty ja Kartellin Stone-jakkara eteiseen.

Mukavaa ja aurinkoista päivää kaikille! Mulla menee tämä päivä töissä, mutta eilen saimme onneksi viettää poikaystäväni kanssa yhteisen vapaapäivän. Kiertelimme Matkus-ostoskeskuksessa vaate-, koru- ja sisustusliikkeiden alennuksia läpi, etsittiin poikaystävälleni uusi kello ja mulle uudet bikinit, käytiin syömässä sekä pariinkin kertaan kahvilla. Illalla oltiin piknikillä rannassa ja pyöräiltiin järven rantaa pitkin kotiin auringon laskiessa. Oli kyllä mukava päivä! Nyt on energiaa taas palata takaisin töiden pariin! :) 

Kommentoi artikkelia

6 Kommentit on "Yksityiskohtia kodissa"


Vieras
Katja
9 kuukautta 15 päivää sitten

Hei, en ole ikinä nähnyt sun kuvissa sohvaa ja televisioo, joten eikö niitä olekaan?

Vieras
ano
9 kuukautta 15 päivää sitten

onko sinulla silmälasit? en ole ennen huomannutkaan. voisivat sopia sinulle

Vieras
Elisabeth
9 kuukautta 10 päivää sitten

Ihanalta näyttää! Luulen, että minulla on ainakin yksi sama kasvi Ikeasta – niin tutulta se näytti kuvassa! :)

xxx
E
http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

wpDiscuz