Outfit, Lifestyle, Work & Studies

Viikon kuulumisia ja hyviä uutisia!

25/06/2017

Veera-22Veera-11veera-18Veera-1Veera-9Veera-19

Toivottavasti teillä on ollut rentouttava ja onnistunut juhannus takana! Me oltiin pari päivää mökillä ja alkuviikko meni perheeni luona. Mulla sattui olemaan jopa 5 vapaapäivää putkeen, joten sain pitää tässä välissä ihan pitkältä tuntuvan loman. Melkein kokonaiseen vapaaseen viikkoon mahtui muun muuassa omalla terassilla auringon ottamista (onneksi edes keskiviikolle sattui aurinkoinen ja suht lämmin keli!), itsetehdyn jäätelön syömistä, siskoista kuvien ottamista, hyvien salaattien tekemistä oman kasvimaan yrteistä yms, pihatreeniä äidin ja siskon kanssa, metsälenkkejä ja mökillä ajan viettämistä. Yhtenä iltana lähdettiin siskoni kanssa lenkille rantaan siinä puolen yön maissa, otettiin teet termariin ja pysähdyttiin lenkin puolessa välissä rantaan katselemaan maisemia – kaunista ja tietysti niin ihanan valoisaa!

Tänään ajeltiin takaisin Kuopioon ja käytiin siskojen kanssa vähän kiertelemässä Ikeassa sekä kauppoja Matkuksessa. Tänään kävin myös tekemässä lyhyen työvuoron ja nyt illalla olisi tarkoitus laittaa vähän kotia, sekä valmistautua tulevaan viikkoon. Olisi nimittäin paljon hommaa tiedossa arkiviikolle! Huomenna olisi tarkoitus suunnata pitkästä, pitkästä aikaa yliopistolle päiväksi tekemään hommia ja käydä tekemässä treeni alta pois.

Ja opinnoista puheen ollen, saatiin poikaystäväni kanssa tosi hyviä uutisia! Meille napsahti nimittäin molemmille kandityöstä toiseksi paras arvosana, eli nelonen!! :) Tuli kyllä hyvä fiilis! Yksi vaihe molemmilla saatu pian päätökseen ja uusia juttuja kohti. Sitten varmaankin gradu seuraavaksi laitettava työn alle tässä heti, kun mahdollista! :)

Kommentoi artikkelia

12 Kommentit on "Viikon kuulumisia ja hyviä uutisia!"


Vieras
ano
9 kuukautta 28 päivää sitten

onnea nelosesta. ei kannata kuitenkaan hirveästi riemusta hyppiä, sillä lähes kaikki saavat ainakin meidän yliopistossa nelosen. jos työ on erityisen huono niin kolmonen ja jos erityisen hyvä niin vitonen.

Vieras
S
9 kuukautta 27 päivää sitten

Jos yhdessä yliopistossa on tuollaiset käytännöt, niin ei sen perusteella voi vetää mitään johtopäätöksiä jonkun toisen mestan arviointikriteereistä. Ylipäätään jo yhden yliopiston sisällä eri tiedekuntien arvioinneissa on toisinaan paljon eroavaisuuksia. Vähän hassua yrittää vetää toisen mieltä maahan selkeästi hyvästä tuloksesta…
Hienoa työtä Veera, oot varmasti kiitettäväsi ansainnut!

Vieras
Elisabeth
9 kuukautta 27 päivää sitten

Onnea hyvän työn tuloksesta! Ja ihana hattu! Onneksi tälle viikolle on luvattu aurinkoisia päiviä (ainakin loppuviikoksi)! :D

xxx
E
http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Vieras
Miisaliisa
9 kuukautta 26 päivää sitten

Onnittelut hienosta tuloksesta kandityössäsi!
Kivaa kesän jatkoa! :)

Vieras
E
9 kuukautta 26 päivää sitten

Hurjasti onnea nelosesta, itselläni tuo homma edessä ensi keväänä :D Ja ihana toppi, saako udella mistä peräisin?

Vieras
Nanne
9 kuukautta 26 päivää sitten

Onnea! Tosi hyvä suoritus! :) ja muutenkin oot kovin ahkeroinut unelmiesi eteen, kaikesta hyvin tehdystä työstä on syytä olla ylpeä!

wpDiscuz