Lifestyle

Kuulumisia ja kirjavinkkejä!

01/06/2017

Veera-2

Veera-15Veera-18

veera-77
Veera-51

Veera-7

Veera-33

Nyt kun oon saanut tämän kevään hommat päätökseen tuntuu, että aikaa on arjessa niin paljon enemmän tehdä kaikkea mistä tykkää! :) Maanantaina lähdin heti töiden jälkeen perheeni luokse ja olin siellä pari päivää. Siellä ollessani lenkkeiltiin, käytiin mummolassa, kun juhlittiin äidin vanhempien yhteisiä syntymäpäiviä, näin isoveljeäni, nukuin päikkäreitä jne. Eilen iltapäivällä kun aurinko alkoi vihdoin paistamaan juotiin siskoni kanssa kahvit omassa pihassa. Nyt muuten kun asuu kerrostalossa ja meillä on vaan parveke, osaa jotenkin arvostaa vieläkin enemmän sitä, että perheen luona voi viettää aikaa omassa pihassa ja sitä, että äiti on laittanut sen tosi nätiksi. Tietenkin kaunista omaa pihaa olen aina pitänyt tärkeänä, mutta nyt sen merkitys korostuu ihan eri tavalla, kun sellaisesta ei voi täällä Kuopiossa ollessa nauttia. Sitten kun ensimmäisen oman kodin hankinta koittaa, voisi rivitaloasunto olla yksi hyvä vaihtoehto. Haluaisimme nimittäin kovasti yhteisen kodin, jossa olisi oma piha, edes pieni sellainen!

Nyt kun on ollut enemmän aikaa oon alkanut myös lukemaan ja kuuntelemaan kirjoja enemmän. Tässä siis muutamia lukuvinkkejä! Erityisen ihana oli mielestäni ”Mielen päällä” -kirja, jota suosittelen lämpimästi! Sen kuuntelin melkein yhteen putkeen!

– Jutan voimakirja – Jutta Gustafsberg
– Mielen päällä – Jutta Gustafsberg & Harriet Piekkola
– 11 minuuttia – Paulo Coelho
– Tunne lukkosi – Kimmo Takanen
– Hyvän olon hormonidieetti – Kaisa Jaakkola
– Läsnäolon voima – Eckhart Tolle (tämän oon itseasiassa lukenut jo kahteen kertaan!)

 

Kommentoi artikkelia

5 Kommentit on "Kuulumisia ja kirjavinkkejä!"


Vieras
La La Lilja
11 kuukautta 19 päivää sitten

Tunne lukkosi on kyllä aivan loistava teos! Siitä on saanut monet hyvät ajatukset ja oivallukset. Tuolle kirjalle on muuten ”jatko-osa” Murra lukkosi, jota suosittelen myöskin, jos tykästyit Tunne lukkosi -kirjaan :)

Vieras
Saara
11 kuukautta 19 päivää sitten

Oon ihan samaa mieltä tosta, että vanhempien luona olevaa omaa pihaa osaa arvostaa niin paljon enemmän nyt kun asun itsekin kerrostalossa eikä omaa pihaa tietenkään ole. Hassua miten se meneekin usein näin, että sitten vastaa tajuaa arvostaa jotakin asiaa kun sitä ei enää ole. Toki se siellä porukoiden luona edelleen on mutta ei sinne ihan joka päivä pääse. Mutta ihanaa kesää sulle! :)

Vieras
Heidi
11 kuukautta 18 päivää sitten

Kannattaa lukea Maaret Kallion Lujasti lempeä. Tykkäsin itse siitä kirjasta tosi paljon – herätti ajatuksia :)

wpDiscuz