Outfit, Lifestyle, Fashion

Suunta eteenpäin

28/05/2017

veera-777

High heels H&M 
pants Dr.Denim
Shirt Zara
Sunglasses Ray-Ban
Watch Hugo Boss
Bag Burberry

veera-77
burberry-laukku-1
veera-15veera-10veera-
veera-12
Veera-asu-1veera-2

Nyt on tämän kevään isoimmat jutut saatu ihan kokonaan pakettiin! :)

Nyt kun katson tätä vuotta taaksepäin, sanoisin, että se on ollut henkisesti välillä vähän vaativa ja väsyttävä, mutta antoisa ja opettavainen monelta osin. Alkuvuonna alkoivat opinnot ja koko alkuvuoden ajan käytin rehellisesti sanottuna paljon aikaa ja energiaa töiden hakemiseen. Laitoin hakemuksia ja kävin haastatteluissa. Hain töitä, tein blogia, aloitin kandia ja kävin yliopiston kursseja, sekä yritin liikkua, rentoutua, nähdä perhettä ja viettää aikaa poikaystävän kanssa aina jossain välissä. Kandin aloitus oli aika tahmeaa kun aina tuntui olevan kaikkea muuta kiirettä. Töiden hakeminen ja työpaikan saaminen oli mulla ykkösenä, kandi ja koulu vasta seuraavana! :) Muistaakseni huhtikuun alussa / maaliskuun lopussa sain kuulla, että sain mukavan työpaikan!

Huhtikuussa sitten kirjoitin kandin ihan hyvälle mallille ja tein töitä uudessa työpaikassa. Monta päivää meni aikataululla: heti aamusta yliopistolle, sieltä suoraan iltapäivällä töihin, illalla kymmeneltä kotiin, jonka jälkeen alkoivat kotihommat. :D Liikunta jäi joinakin hetkinä liian vähälle, se vähän harmitti. Nyt toukokuussa oon kirjoittanut kandia loppuun, viimeistellyt sitä, tehnyt yliopiston kevään kurssit loppuun ja tehnyt enemmän työvuoroja kuin huhtikuun aikana. Ja tässä sitä ollaan, kesäkuun kynnyksellä! Kandi on palautettu ja uudessa työpaikassa on tosi mukavaa. Mitään tiettyä arvosanaa mulla ei kandin suhteen oo missään vaiheessa ollut. Ainoa tavoite oli se, että olisin itse tyytyväinen lopputulokseen ja nyt ainakin palautin sen hyvällä fiiliksellä.  Jännä tietenkin nähdä mitä siitä tulee! :)

Mutta täytyy sanoa, että oon tällä hetkellä ylpeä itsestäni! :) Ne tavoitteet mitkä asetin itselleni tälle keväälle, on saavutettu! :) Tämän kevään aikana välillä tuntui usko itseeni loppuvan, mutta kun mentiin vain täysillä eteenpäin, voin todeta, että tavoitteilla ja haaveilla on tapana toteutua kun tekee paljon töitä niiden eteen. Mikään ei yleensä tule ilmaiseksi ja kun on saavuttanut jotain mitä on halunnut, on se todella palkitsevaa!  Nyt kohti seuraavia tavoitteita, joita tänään jo kirjoittelin vihkoon ylös. On muuten tosi hyvä tapa kirjoittaa esimerkiksi vihkoon ylös niitä asioita, joita tavoittelee ja tehdä niiden suhteen suunnitelmat.

Nämä asukuvat poikaystäväni nappasi alkuviikosta kun mentiin ensimmäistä kertaa tänä kesänä rannalle ottamaan aurinkoa. Matkassa oli kivennäisvettä, hedelmiä ja hyviä kirjoja. Tulisipa tänne Kuopioon taas lämpöiset kelit takaisin mahdollisimman pian!

Rentouttavaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille ja energiaa uuteen viikkoon! :)

Kommentoi artikkelia

10 Kommentit on "Suunta eteenpäin"


Vieras
Mia
9 kuukautta 19 päivää sitten

Oi kuulostaa kyllä antoisalta keväältä! :) Itsekin sain juuri kandin palautettua, ihana tunne <3 Tuo paita on myös aivan ihana

Vieras
Elisabeth
9 kuukautta 17 päivää sitten

Ihana toppi! Löysin juuri itselleni täydellisen kesämekon, jossa on röyhelöä – Vilan Viapaira -mekon ja tämä toppi muistuttaa sitä! <3 Röyhelöt ovat niin ihanan naisellisia, love at first sight!

xxx
E
http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Vieras
Suvi
9 kuukautta 17 päivää sitten

Hassua, että pystyy samaistumaan vieraan ihmisen ”helpotuksen” ja onnenhetkiin niin hyvin. :D Onnea kaikesta saavuttamistasi asioista ja muista olla myös samalla armollinen itsellesi myös käytännössä, ei pelkästään ajatuksentasolla (muistutan itseäni tästä usein)! :) Ja kiitos blogistasi, se on inspiroiva ja aidosti positiivinen!

Vieras
Nora
9 kuukautta 16 päivää sitten

Upeaa duunia Veera! Sun kevät kuulostaa kyllä tosi raskaalle ja työntäyteiselle, mutta uskon, että fiilis on nyt aika katossa, kun kevät on paketissa ja kaikki tavoitteet saavutettu! :) Niin ja toi asu! Niin klassisen kaunis ja ihana. Rentouttavaa kesää! :)

Nora / https://dreamerachiever.com

Vieras
Rosette
9 kuukautta 18 päivää sitten

Nätti asu on! Onnittelut saavutetuista tavoitteista! Nyt nauttimaan kesästä ja liottamaan varpaita laiturin päästä aina kun mahdollista. Mukavaa kesää sinulle Veera!

wpDiscuz