Outfit, Lifestyle, Fashion, Work & Studies

Asua ja kuulumisia!

02/05/2017

Veera-1Veera-blogi-4veera-blogi-2vera-10veera-9
Shoes Flexx
Jeans Levi’s 
Jacket Mexx 
Scarf & bag Burberry
Sunglasses Ray-Ban
Shirt H&M 
Veera-blogi-5

Toivottavasti kaikilla oli onnistunut ja mukava vappu! Täällä suunnitelmat viikonlopun osalta sittenkin vähän muuttuivat. Sain nimittäin tehtyä suunnilleen kaikki hommat jo perjantain ja lauantain puolella, joten lähdettiin sunnuntaina iltapäivällä ajelemaan kohti Keski-Suomea mun perheen luokse ja mummolaan. Ennen sitä käytiin vielä poikaystäväni kanssa keskustassa kuvaamassa sekä yhdessä syömässä. Mutta vietettiin siis vappua isolla porukalla mummolassa. Syötiin hyvää ruokaa, herkuteltiin munkeilla ja simalla, käytiin pihasaunassa saunomassa sekä pelattiin korttia kuten aina. :) Onneksi päätin lähteä käymään Keski-Suomessa, vaikka tämän kauempaa en kerennyt viettämään siellä aikaa tällä kertaa. Mutta pienetkin reissut tuovat aina vaihtelua ja aina on yhtä ihana nähdä perhettä! Kaiken päälle saatiin tosi kaunis keli maanantaille. Istuttiin monta tuntia omalla terassilla aurinkoa ottaen, juotiin kahvia ja höpöteltiin. Mikäs sen parempaa. :)

Nyt oon matkalla taas takaisin Kuopioon kun meen illaksi töihin. Keskiviikon ja torstain suunnitelmissa olisi viimeistellä kandi ihan kokonaan valmiiksi (piti tehdä se jo aikaisemmin, mutta en sitten pysynytkään aikataulussa :D), joten vahvan kahvin voimalla mennään seuraavat päivät eteenpäin! Torstain jälkeen voi sitten hengähtää hiukan, jonka jälkeen oon viikonlopun töissä. Ensi viikosta alkaa sitten vähän rennompi jakso kun on ainoastaan töitä ja vähän opiskelua, sekä blogin tekemistä. Hiukan kiireistä on kieltämättä ollut viime aikoina, mutta ei se oo niinkään haitannut, päinvastoin. Oon nimittäin iloinen monista asioista mitä tämä vuosi on tuonut tullessaan: uudesta työstä, yrittäjäksi ryhtymisestä (ja siitä, että opin koko ajan uusia asioita siihen liittyen) sekä siitä, että saan kandin valmiiksi.

Välillä tosin mietityttää hiukan ensi syksy kun suunnitelmat sen suhteen on vielä ihan auki. Mutta eiköhän kaikki tästä hiljalleen selviä. Olisi nimittäin niin mahtavaa jos pääsisi jo kunnolla työelämään kiinni (tekemään täyttä työviikkoa) kesän jälkeen. Saa nyt nähdä miten tässä kaikki järjestyy ja miten hoidan esimerkiksi maisterivaiheen opinnot, miten paljon loppujen lopuksi voisin suorittaa etänä/itsenäisesti jne. Mutta sen sitten aika näyttää, mitä kesän jälkeen tapahtuu. <3 Ja kesään liittyen vielä yks juttu mitä oon miettinyt… Nimittäin sitä, että aloittaisin kesällä opiskelemaan kauppatieteen opintojen ohessa avoimessa yliopistossa oikeustieteen opintoja. Tietenkin ensisijaisena on kauppiksen opinnot ja työt. Sitä oon vaan tässä pyöritellyt mielessä jo melko pitkään, että olisi mielenkiintoista aloittaa kyseiset opinnot ja ajatus on vaan vahvistunut ja vahvistunut tämän vuoden aikana. Ei kai sitä auta kuin aloittaa ensimmäinen kurssi ja katsoa miltä alkaa näyttämään. :)

Mutta nyt eväiden syöntiin ja valmistautumaan työvuoroa varten. Illalla sitten rentoudun ja kerään voimia huomista varten! Suunnittelin, että laitan MayBeauty kasvonaamion kasvoille vaikuttamaan (ihoni ei ole nyt mitenkään erityisen hyvässä kunnossa nimittäin!), otan kupin yrttiteetä, vaihdan kuulumiset poikaystäväni kanssa, käyn pikaisesti saunassa sekä menen ajoissa nukkumaan.

Aurinkoista ja energistä viikkoa kaikille!

Kommentoi artikkelia

8 Kommentit on "Asua ja kuulumisia!"


Vieras
riina
11 kuukautta 21 päivää sitten

Hei Veera! Olet blogissasi aiemmin kirjoittanut, että saatat tehdä yhtä koulutehtävää viikkojen ajan, sillä teet huolellista työtä ja oppiminen vaatii sinulta vaivannäköä. Riittääkö aikasi oikeustieteen opintoihin, sinne kun saattaa olla tuhatsivuinen lakikirja tenttimateriaalina? Mikäli halu on kova, niin tietenkin oikiksen opinnot kannattaa! Itsellä myös sivuaine oikiksen puolelta Minkälaiset kurssit esimerkiksi sua erityisesti kiinnostaa?

Vieras
Helmi
11 kuukautta 20 päivää sitten

Hei Veera! Ajattelin sinulta kysyä avoimen yliopiston opinnoista, kun itse suunnittelen, että olisi syksyllä kiva käydä muutama kurssi juurikin kauppiksen alta. Millaisia kurssit/opinnot ovat? Vaatiko niihin osallistuminen läsnäoloa vai pystyikö esimerkiksi kauppiksen perusopintoja tekemään etänä? Olivatko kurssit hankalia, kun niitä joutuu itsenäisesti tekemään, kuin esimerkiksi verrattuna myöhempii opintoihin, kun opettaja luennoi aihetta?
Ei tarvitse näihin kaikkiin kysymyksiin mitenkään todella syväluotaavasti vastata, mutta minua vain kiinnostaa sinun fiiliksen kauppisopinnoista avoimen yliopiston kautta. :)

Vieras
kirsi
11 kuukautta 20 päivää sitten

Minä olen myös kirjoituksitasi ymmäränyt ,että puurrat vallan vimmatusti opiskelujesi kanssa,mutta ehkä olen käsittänyt väärin. Eikä siinä mitään jos puurtaakin,mutta silloin ei todella kannata ottaa enää lisätöitä,jos entisetkin teettää töitä.
Sinun postaukset aikalailla junnaa samaa kaavaa,joten onkohan tästä blogista tullut sinulle enemmän pakkopullaa kuin kiva harrastus/työ?
-kirsi-

Vieras
Kyllikki
11 kuukautta 19 päivää sitten

Itse olen sitä mieltä, että opiskelu kannattaa aina ja avoimen puolella onneksi pystyy itse aika pitkälti oman opiskelutahtinsa määrittelemään :) Jos päädyt oikeustieteen perusopintoja opiskelemaan, olisi mukava kuulla niistä juttua lisää!

Aurinkoista kevättä! :)

wpDiscuz