Lifestyle

Viikonlopun suunnitelmia ja pikaiset terveiset!

28/04/2017

Veera-5Veera-111
Shoes Nike
Pants Vila
Jacket Calvin Klein
Scarf Burberry
Shirt Benetton
Bag Burberry 
Sunglasses Ray-Ban

Heippa kaikille ja pikaiset terveiset tässä ennen iltapalaa, saunaa ja HBO:n katsomista! Päivä meni yliopistolla kandin tekemisen merkeissä, jonka jälkeen kävin tekemässä treenin. Täytyy nyt ottaa hyvä tsemppi liikunnan suhteen ennen kesää. Tässä on kuitenkin vielä hyvin aikaa… :)
Viikonloppu mulla on tällä kertaa töistä vapaata ja oon nyt varannut sen kokonaan blogille, treenaukselle, kouluhommille, poikaystäväni kanssa olemiselle ja rentoutumiselle. Sen suurempia suunnitelmia ei siis ole, mutta tällainen viikonloppu tulee nyt kyllä ihan tarpeeseen. Pääsee omissa hommissa eteenpäin ja saa kerättyä energiaa ens viikkoa varten, jolloin on paljon kaikkea edessä. Mutta nyt haluan toivottaa kaikille rentouttavaa ja hauskaa viikonloppua! Palaillaan pian!

Kommentoi artikkelia

4 Kommentit on "Viikonlopun suunnitelmia ja pikaiset terveiset!"


Vieras
Milla
11 kuukautta 25 päivää sitten

Joko paljastat missä oot töissä? :)

Vieras
riina
11 kuukautta 24 päivää sitten

Hei! Oletteko muuttamassa? Snäpissä sai sellaisen käsityksen pakkaamiskuvista.

wpDiscuz