Beauty

Kauniit sävyt arkeen!

20/04/2017

Veera-10

Nyt keväisin oon suosinut kynsissä paljon beigeä, valkoista ja hennon vaaleanpunaista, jotka sopivat asuun kuin asuun! :) Esimerkiksi töihin haluan laittaa huolitellut kynnet, mutta en kuitenkaan käyttää liian räikeitä sävyjä. Niinpä esimerkiksi beige on arjessa aina hyvä ja kaunis valinta! Ja Essien lakkoja mun tulee käytettyä aika paljon. Ne levittyvät tasaisesti, pysyvät mielestäni ihan hyvin kynsissä etenkin kun käyttää päällyslakkaa, jättävät tasaisen ja sileän pinnan sekä lähtevät helposti pois kynsilakanpoistoaineella. Essien valikoima on myös tosi laaja ja sävyjä löytyy joka lähtöön :) Itse tykkään eniten arkena näistä Essien melko neutraalin sävyisistä lakoista. Myös harmaata tulee käytettyä kynsissä melko paljon! :)

*Lakat on saatu testikäyttöön

Kommentoi artikkelia

4 Kommentit on "Kauniit sävyt arkeen!"


Vieras
Piia / www.lalalilja.fi
9 kuukautta 30 päivää sitten

Kauniita sävyjä ja ihana kuva :) Itsekin tykkään töissä käyttää aika neutraaleja beigen ja vaaleanpunaisen sävyjä.

Vieras
Nora
9 kuukautta 26 päivää sitten

Ihana kuva ja söpönvärisiä lakkoja! :) Mä suosin kanssa läpinäkyviä ja nudeja töihin.

Nora / http://dreamerachiever.com

wpDiscuz