Outfit, Lifestyle, Fashion

Loman kuulumisia ja asua auringonpaisteessa!

16/04/2017

veera-6veera-10veera-3veera-9Veera-1
Shoes Nike 
Pants Vila 
Jacket Zara 
Bag Lv
Sunglasses Ray-Ban
Scarf Burberry
Watch Hugo Boss 

Toivottavasti teillä on ollut rentouttava viikonloppu tähän mennessä! Mulla oli tällä viikolla työvuorot maanantaista keskiviikkoon ja loppuviikko ihan kokonaan vapaata. Keskiviikkona olin vielä iltavuorossa ja torstaina lähdin heti aamusta kohti Jyväskylää. Kävin siellä loman alkamisen kunniaksi Wilhelmiina-kahvilassa aamupalalla, jonka jälkeen jatkoin matkaa perheeni luokse. Täällä kotona ollaan nyt vietetty lomaa siskojen ja äidin kanssa. Myös isoveljeni oli käymässä ja oli tosi mukavaa pelata isolla porukalla korttia, jutella jne! Jonkin verran oon tehnyt myös kandia eteenpäin kun se pitäisi olla tässä lähiaikoina ihan kokonaan valmiina, mutta muuten ollaan kyllä vietetty aikaa melko rennosti. Ollaan lenkkeilty, tehty yhdessä ruokaa, leivottu juustokakkua ja niin edelleen. Tänään käytiin koko päivä kaappeja ja laatikoita läpi ja kerättiin kasaan kaikkea, mitkä lähtee eteenpäin kierrätykseen sekä myyntiin. Samaa hommaa oon itseasiassa tehnyt myös Kuopion kodissa pikkuhiljaa tässä tämän kevään aikana. Aika paljon ollaan jo käyty läpi täällä perheeni luona, eikä Kuopion kodissakaan mulla oo enää montaa kaappia siivoamatta! Ei ikinä kerkeä yhdellä kertaa käymään kaikkea läpi, mutta tollaista hommaa onkin hyvä tehdä silloin kun aikaa löytyy jostain välistä :)

Pian alan tekemään hamppareita koko perheelle! Käytiinkin just kaupasta hakemassa gluteenittomia sämpylöitä, ananasta, tomaattia, kurkkua, juustoa, salaattia ja muuta hyvää. Itsetehdyistä hamppareista tulee kyllä niin hyviä! Huomenna pitäis sitten mennä takaisin Kuopioon ja tiistaina takaisin töihin! Ens viikolla mulla ei oo ollenkaan luentoja joten pystyn keskittymään vain treenihin, kandiin ja töihin! :) Treenit tulee varmasti tekemään enemmän kuin hyvää tämän loman ja herkuttelun jälkeen…

Mukavaa iltaa kaikille!

Ps. Tän illan aikana vastaan kaikkiin niihin kommentteihin, mitä olette laittaneet edellisiin postauksiin! :)

 

Kommentoi artikkelia

6 Kommentit on "Loman kuulumisia ja asua auringonpaisteessa!"


Vieras
Anonymous
1 vuosi 7 päivää sitten

Onpas taas ihana asu! Ja noi housut on kyllä mielettömät. Toi huivi sopii ihan älyttömän hyvin ton takin kanssa vaikka on vähän eri sävyä, mulla on samanlainen huivi mut jotenkin en oo uskaltanu käyttää sitä esim trenssin kanssa joka on vähän eri sävyinen beige, mutta selvästikin ne voisi sopia yhteen!
Osaat kyllä pukeutua niin klassisesti mutta silti tuoda asuun ’sitä jotain’
Pukeudun itse tosi samallalailla kuin sinä ja saan täältä aina kivoja ideoita pukeutumiseen :)
Hyvää alkavaa viikkoa sulle ja voimia kandin kirjoittamiseen!

Vieras
annika
1 vuosi 6 päivää sitten

Tuntuu vähän tyhmältä täällä kysellä, mutta etkös sä kasvattanut salaattia parvekkeella joskus niin onko sulla mitään simppeliä ohjetta siihen? :D Vois varmaan sun äitilläkin kyllä olla, voisin sieltäkin katsella. En vaan oo koskaan kokeillut vaikkei kovin hankalaa varmasti ookaan. Mulla on vaan tapana tehdä jotain aina väärin :D

wpDiscuz