Lifestyle

Lempi

11/04/2017

1-Lempi-2

Vaihtelun vuoksi muutamia kuvia pikkusiskostani Lempistä. Siskot ja ylipäätään perhe on mulle kyllä kaikki kaikessa. :) Oon niin kiitollinen ja onnellinen siitä, että mulla on monta sisarusta ja siitä, että meillä on aina tosi mukavaa yhdessä! Me ollaan kaikki hyvin erilaisia persoonia, mutta koen, että se on rikkaus ja ainoastaan tosi ihana asia!

1-Lempi-1Lempi-1
Lempiä kuvailisin rauhalliseksi, tunnolliseksi, tarkaksi ja päättäväiseksi. Lempillä on tosi hyvät sosiaaliset taidot, hän on positiivinen sekä ystävällinen! <3 Lempi on taitava tanssimaan, puhumaan kieliä, tekemään käsitöitä, laittamaan ruokaa sekä leipomaan. Hän on aina oma itsensä ja jotenkin niin aito.
Lempiä (ja Linneaa) parempia siskoja ei voisi toivoakaan! Ja isoveljeni on minulle tietenkin myös todella tärkeä ja ollut mm. aina loistava esimerkki monessa asiassa! En varmastikaan olisi saavuttanut monia itselleni tärkeitä asioita ilman Alexin tukea ja mahtavaa tsemppausta! <3

Kommentoi artikkelia

10 Kommentit on "Lempi"


Vieras
Unelmien poikamies
1 vuosi 12 päivää sitten

Mä taisin just vähäsen ihastua sun siskoon. x)

Vieras
Enni
1 vuosi 11 päivää sitten

Vieläkö Lempi kirjoittaa blogia?

Vieras
Miukumamma
1 vuosi 10 päivää sitten

Kauniita kuvia Lempistä! Havaitsin aiemmin, että mun esikoispoika, joka hakee ekaa kertaa lääkikseen, hakee just samaan paikkaan kuin Lempi ainakin aiemmin aikoi hakea eli Kuopioon. Kyllä maailma on pieni!

Sen kyllä ymmärtää, että Lempillä on kiirettä. Meilläkin poika lukee ja laskee laskuja päivät pitkät ja ramppaa vielä valmennuskurssillakin. Vaikuttaa siltä, että ainakin lääkiksen pääsykokeisiin valmistuminen käy jo ihan työstä. Yksi tuttu lääkäri pääsi vasta neljännellä hakukerralla lääkikseen eli sinnikyys usein kannattaa. Nykyään hän on jo erikoislääkäri ja tyytyväinen ammatin valintaansa.

Muistan blogiasi pitkään seuranneena, että sinäkin teit aikoinasi kovasti hommia sen eteen, että pääsit opiskelemaan. Lääkikseen ei taida olla olemassakaan vaihtoehtoista reittiä avoimen kautta, mutta ainahan on sitten ulkomaisetkin vaihtoehdot. Toivon kuitenkin, että näille nuorille avautuvat ovet lääkikseen jo ihan Suomessakin, ennemmin tai myöhemmin, mieluummin ennemmin. :)

Vieras
Rosette
1 vuosi 9 päivää sitten

Hei! Muistelin että siskosi pyrkii lääkikseen, oliko näin? Toivotaan kovasti että ovet sinne aukeaa ! Mietin, että onko siskosi ikinä harkinnut ulkomaille lääkikseen hakemista? Jos Suomessa ei onnistu. Mieheni nimittäin haki Suomessa lääkikseen pari kertaa, eikä päässyt. Sitten hän unelman perässä rohkaistui ja haki sekä Norjaan että Ruotsiin, ja sai molemmista opiskelupaikan heti ensimmäisessä haussa. Silloin Norjassa ainakin oli myös syksyllä haku, eli uusia opiskelijoita aloitti opinnot kaksi kertaa vuodessa. En tiedä onko enää niin. Mieheni valitsi mennä Norjaan ja sai aluksi vastata tenteissä ruotsiksi ja norjan oppi ekan vuoden aikana. Hän sanoo että ulkomaille haku oli ehdottomasti paras ratkaisu ja hän sai unelmiensa ammatin näin. Tämä näin vinkkinä siskollesi myös! :)

Vieras
Jonkinlaista paistoa
1 vuosi 6 päivää sitten

Onpas Lempi aikuistunut ja kaunistuu vaan joka päivä :).
Eikö teidän äitikään enää bloggaile?

wpDiscuz