Beauty, Lifestyle

Sosar huulirasva

10/04/2017

3-Sosar-huulirasva-4

Kuten oon kirjoittanut aikaisemminkin, oon nyt kiinnittänyt huomiota siihen, että vaihtaisin enemmän kaikista käyttämistäni kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteista luonnonkosmetiikan puolelle. Mulla on ollut tässä jo jonkin aikaa erityisesti huulten kanssa pieniä ongelmia, joten ajattelin, että olisi järkevää pyrkiä vaihtamaan muiden tuotteiden lisäksi myös huulipunat ja huulirasvat luonnonkosmetiikkaan. Mulla on nimittäin tässä jo jonkin aikaa ollut huulten kanssa sellainen ihmeellinen ongelma, että aina käyttäessäni tavallista huulipunaa tai -kiiltoa, mun huulet ja suun limakalvot lähtevät ikään kuin ”kuoriutumaan” itsestään kyseisten tuotteiden käyttämisen jälkeen? Eikä aina edes mitenkään ihan pienesti vaan joskus ihan monen sentin alueelta! Todennäköisesti huuleni ovat jotenkin herkistyneet kyseisille tuotteille… Niinpä ajattelin nyt ihan ensimmäisenä kokeilla huulirasvan, -punan ja -kiillon vaihtamista luonnonkosmetiikkaan ja katson, onko sillä vaikutusta.

1-sosar-huulirasva-6
2-sosar-huulirasva1-sosar-huulirasva-6

Tästä kuvassa näkyvästä Sosar-merkkisestä huulirasvasta olen tykännyt. Tää on jotenkin tosi hyvän tuntuinen huulilla ja jättää ne kosteutetun ja pehmoisen tuntuisiksi. Tuoksu on raikas ja luonnollinen! Sosar on mulle merkkinä ihan uusi tuttavuus, mutta ainakin tämän tuotteen perusteella vaikuttaa mielenkiintoiselta ja hyvältä. Kyseisen merkin kaikki tuotteet ovat 100% puhtaita, luonnollisia ja käsintehtyjä, eivätkä sisällä haitallisia kemikaaleja. Myös pakkaukset ovat kauniisti tehtyjä ja nättejä. :)

2-sosar-huulirasva 3-Sosar-huulirasva-3

*Tuote on saatu testikokeiluun

Kommentoi artikkelia

Ole ensimmäinen kommentoija


wpDiscuz