Beauty, Lifestyle, Collaboration

Puhdistava kasvonaamio

05/04/2017

*Yhteistyössä MayBeauty 
Pore-Mask-2
MayBeauty-tuotteita olen käyttänyt jo pitkän aikaa. Olenkin postaillut kyseisen merkin tuotteista aikaisemminkin kertoen syväpuhdistavasta kasvogeelistä, kosteuttavasta hiusseerumista, sekä tehokkaasta kasvonaamiosta. Tällä kertaa vuorossa olisi mutanaamio, joka lupaa syväpuhdistaa ihohuokoset talista ja rasvasta sekä tehdä ihohuokosista pienemmät. Pyrin käyttämään niin kuorinta-ainetta kuin tällaista puhdistavaa kasvonaamiotakin noin kerran viikossa. Koen ihosta huolehtimisen, sisäisten keinojen ohella myös ulkoisilla, tärkeänä. Jo nuorena aloitetulla ihon huolehtimisella, kuten riittävällä kosteutuksella, hellävaraisella kuorimisella ja puhdistuksella, on takuulla vaikutuksensa ihon kuntoon esimerkiksi 20 vuoden kuluttua. Tällä hetkellä ihoni on suhteellisen hyvässä kunnossa ja ongelmia ihoni suhteen ovat lähinnä pienet maksaläiskät ja punaiset laikut, jotka uskon ajan vaalentavan. Vaikka ne omat ongelmat olisivat mitä tahansa, kuorinta-aineiden ja puhdistavien naamioiden säännöllinen käyttö tekee varmasti ainoastaan hyvää ja vaikuttaa ihon kuntoon positiivisella tavalla! :) Ne myös edesauttavat voiteiden imeytymistä, pitävät ihon kuulaan näköisenä sekä saavat meikin levittymään tasaisemmin.

Pore-Mask-MayBeauty-5
Pidän naamion koostumuksesta, koska se levittyy jotenkin tosi näppärästi ja helposti. Naamion voi levittää puhtaalle iholle esimerkiksi sormilla, ja yhdestä rasiasta riittää helposti koko kasvojen iholle. Teimme nämä naamiot siskoni kanssa, ja yhdestä rasiasta riitti hyvin meille molemmille! Levittämisen jälkeen naamion annetaan vaikuttaa iholla noin 10-15 minuutin ajan. Kun kasvonaamio on iholla, se alkaa kuivua melko pian, mutta kannattaa kuitenkin antaa sen vaikuttaa iholla vielä hetken aikaa kuivumisen jälkeenkin.

Veera-MayBeauty-4Veera-MayBeauty-1
Tämän jälkeen naamio huuhdellaan vedellä ja iho kuivataan puhtaaseen pyyhkeeseen. Itse suosin nykyään pellavapyyhkeitä. Pellava tuntuu ihoa vasten jotenkin ihanan pehmoiselta ja luonnolliselta.
Veera-May-Beauty-7

Naamion käyttämisen jälkeen iho tuntui puhtaammalta ja pehmoisemmalta. Huomasin, että yövoide imeytyi tosi hyvin tämän käyttämisen jälkeen. Kaiken kaikkiaan voin lämpimästi suositella MayBeauty-merkin tuotteita. Kuten olen aikaisemminkin kirjoittanut, nämä ovat suhteellisen edullisia ja tosi tehokkaan oloisia. :)

May-Beauty-poremask-1

Mikäli sinua kiinnostaa kokeilla näitä tuotteita, koodilla veerapore saat 30% alennuksen MayBeautyn tuotteista. Klikkaamalla seuraavaa linkkiä aktivoit alennuksen automaattisesti ja löydät lisätietoa tuotteista.

Kommentoi artikkelia

6 Kommentit on "Puhdistava kasvonaamio"


Vieras
Tiia
1 vuosi 1 kuukausi sitten

Siis aivan mielettömän ihana naamio! Nää maybeautyn tuotteen on kyllä ihan huippuja!

Vieras
Sanni
1 vuosi 26 päivää sitten

Tilaukseen meni täälläkin!

wpDiscuz