Outfit, Lifestyle

Asua ja viikonlopputerveiset!

01/04/2017

Veera-1
Veera-2Veera-3Veera-5Veera-6

Shoes Nike
Pants DrDenim
Jacket Benetton
Scarf Burberry
Sunglasses Ray-Ban
Bag Burberry

Pikaiset viikonlopputerveiset! Tällä asulla kävin poikaystäväni kanssa leffassa tällä viikolla ja itseasiassa samalla asulla lähdin poikaystäväni seuraksi yhtenä iltana myös jääkiekkopeliin. Kaikkeen sitä tuleekin suostuttua… :D En erityisemmin tykkää elokuvissa käymisestä saati jääkiekosta, mutta näköjään lähdin sitten molempiin? :D Noh, joskus näin ja itseasiassa leffassa käyminen teki toisaalta tosi hyvää kun sai ajatukset hetkeksi ihan muualle! :) Sen lisäks viikkoon mahtui muun muassa kandin tekemistä, englannin kurssin ryhmätyön kirjoittamista, kodin siivouspäivä sekä siskoni kanssa ajan viettämistä. Pikkusiskoni matkusti tänään tänne meidän luokse Kuopioon ja oli kyllä ihana saada Lempi tänne mun seuraks muutamaksi päiväksi! Huomenna olis tarkoitus käydä yhdessä kaupoissa vähän kiertelemässä, kirppiksellä, sekä jossain kahvilla ja syömässä. Viikon päästä mulla alkaa sitten ihan uudet jutut nimittäin uudessa työssä aloittaminen, joten nyt on kiva vähän rentoutua ja viettää ennen sitä muutama päivä hiukan rennommin! :)

Mutta nyt pöytään! Lempi teki meille nimittäin just iltapalaletut marjojen ja kermavaahdon kanssa. Herkuttelun jälkeen tehdään sitten kasvonaamiot, kuoritaan iho kahvinpuruilla sekä saunotaan!

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Kommentoi artikkelia

14 Kommentit on "Asua ja viikonlopputerveiset!"


Vieras
Piia
1 vuosi 21 päivää sitten

Todella hyvännäköinen asu! Tykkään etenkin takista. Näytät aina tyylikkäältä! :) Minua kiinnostaisi tietää, millaiset pohjat noissa Niken kengissä on? Ovatko ne kovin liukkaat näin keväällä, kun lunta on vielä maassa?

Vieras
Anonymous
1 vuosi 21 päivää sitten

Onko lempin ottamat :D
T: Linnea Kautto

Vieras
Maija
1 vuosi 21 päivää sitten

Minne menet töihin? :)

Vieras
Sandra
1 vuosi 18 päivää sitten

Moi Veera! Nyt tulee postaukseen liittymätön kysymys, mutta kiinnostaisko sua tehdä vähän tarkempi huulipunapostaus?

Kertoisit miten hoidat huulia, miten saat huulipunan pysymään, millon suosittelet ennemmin huulikiiltoa ja kaikkia hyväksi todettuja käytännön vinkkejä olis kiva kuulla :) ja ehkä myös ohjeet kestävän huulimeikin tekoon arkeen ja juhlaan :)

Kivaa viikkoa sulle! :)

wpDiscuz