Lifestyle, Work & Studies

Happy news!

20/03/2017

Veera-20Veera-100Veera-031Nespresso-44
Veera-21
Veera-5
Veera-9
Veera-7
Nespresso-kahvia-2
Veera-8
Nespresso-kahvia-4

Tässä on ollut aika monta projektia meneillään ja yksi niistä on ollut tässä viime aikoina blogillani yrittäjäksi ryhtyminen. Opiskelut ja kandin loppuun puurtaminen vievät jonkin verran ajastani tällä hetkellä, mutta ihan kokemuksenkin kannalta olen aloittanut tällaisen uuden jutun! :) Mun tarkoituksena on mennä myös ns. päivätyöhön, mutta on hienoa kun saa yrittäjänä olemisesta kokemusta ja saa tähän hommaan vähän uutta haastetta! Niinpä olen kieltämättä todella innoissani tästä! :) Tälle vuodelle otin tavoitteeksi, että toteutan ne haaveet, joita olen pitkään miettinyt ja tämä oli yksi niistä asioista! :)

Aurinkoista viikkoa kaikille!

*Nespresso kahvit on saatu testaukseen

Kommentoi artikkelia

11 Kommentit on "Happy news!"


Vieras
Lea
1 vuosi 1 kuukausi sitten

hei mahtavaa kandi melkein valmis!! :) suuri työ varmasti, itsellä ens vuonna edessä :D

Vieras
Jensku
1 vuosi 1 kuukausi sitten

Tosi ihania kuvia tässä postauksessa! :) Näytät niin rauhalliselta ja seesteiseltä!

Ja niin, onnea ja menestysta yrittämisen taipaleelle, kuulostaa hienolta :)

Vieras
Riina
1 vuosi 1 kuukausi sitten

Hei Veera! Paljon onnea työpaikasta, olet sen ansainnut <3 Jos saan kysyä, niin mihin pääsit töihin? yritystä et varmaankaan halua/voi kertoa, mutta minkälaisesta alasta ja paikasta on kyse? :) Onko kenties pankki tai hr, niistä muistaakseni haavelit. Onnea vielä kerran!!

<3: llä Riina

Vieras
Ann
1 vuosi 1 kuukausi sitten

Eli yrittäjänä teet mitä?

wpDiscuz