Outfit, Lifestyle, Work & Studies

New hair!

13/03/2017

veera-222Veera-1Veera-3
Veera-9veera-10

Tykkään itselläni myös pitkistä hiuksista ja olinkin saanut kasvatettua ne jo melko hyvään mittaan. Huomasin kuitenkin tässä viime aikoina, että mun latvat on jotenkin tosi kuivat ja melko huonossa kunnossa, eivätkä mitkään tehohoidot auttaneet asiaa. Niinpä lyhennettiin tukkaa sitten ihan reippaalla kädellä! Oli siis alunperin tarkoitus ottaa vain muutama sentti pois ja ajattelin, että olisin jatkanut hiusten kasvattamista pidemmiksi. Näin jälkikäteen ajateltuna jäi kuitenkin sellainen fiilis, että onneksi lyhennettiin näitä ihan kunnolla, oon nimittäin tosi tyytyväinen tähän pituuteen! Tällaisen pitkän polkan olen leikannut aikaisemminkin, joten siitäkään syystä tähän pituuteen palaaminen ei tuntunut niin suurelta jutulta ;) Tää pituus on jotenkin tosi helppo kun mulla taipuu hiukset luonnostaan (etenkin niiden ollessa tällein vähän lyhyemmät) kiharalle/laineille. Pitkä polkka hiusten mennessä laineille näyttää mielestäni kivan rennolta! Hiukset voi siis tässä pituudessa jättää huoletta vähän luonnonkiharalle! :)

Kuvassa näkyvän Marimekon jättineuleen nappasin siskoni vaatekaapista. Tää on mukavan rento päällä kun istuskelen tässä koneella hommien parissa käytännössä ihan aamusta iltaan :D

Kommentoi artikkelia

15 Kommentit on "New hair!"


Vieras
Maija
1 vuosi 1 kuukausi sitten

Hyvin sopii sulle toi lyhyempi malli :) ois ollut mukava nähdä ero kunnolla ennen leikkausta ja leikkauksen jälkeen :) tykkään sun blogista, mutta harvoin tulee kyllä laitettua kommenttia. Ihanaa kevättä :)

Vieras
Nimimerkitön
1 vuosi 1 kuukausi sitten

Onpa kauniit hiukset, sopii hyvin sulle tämä pituus :) Millaisia tuotteita käytät hiustenhoidossa?

Vieras
Kyllikki
1 vuosi 1 kuukausi sitten

Ootpa raikkaan näköinen noissa kuvissa! Aina uudet hiukset piristää ilmettä! :)
Ja ihana tuo neule, pitäisi ite hankkia myös tuollainen johon voisi hautautua kun tekee kouluhommia :D

Vieras
Anski
1 vuosi 1 kuukausi sitten

Hei, näytät tosi raikkaalta ja rentoutuneelta. Ja nyt mulle oli tullut rahat hotels.comin öiltä eli Bonusway toimii, mutta pitkään piti odottaa :) Loppu hyvin, kaikki hyvin. Aurinkoa päivään!

Vieras
Kp
1 vuosi 1 kuukausi sitten

Eikö sillä poikaystävälläs ole vähän muitakin kierroksessa sun lisäksesi :l

Vieras
Mimmu
1 vuosi 1 kuukausi sitten

Ihan super ihana ja fresh tukka! :)

Vieras
Isoäiti.
1 vuosi 1 kuukausi sitten

Olen pitkään seurannut blogiasi. Olen aina toivonut että minulla olisi kaltaisesi tytär. Kunnioitan suuresti otettasi elämään.

wpDiscuz