Outfit, Lifestyle, Work & Studies

Kevätfiilis

11/03/2017

Veera-22veera-5

Jeans Bik Bok 
Jacket Calvin Klein
Bag Lv 
Scarf Mulberry 
Shirt Samsøe & Samsøe
Sunglasses Versace 

Tuntuu, että oon ollut viime aikoina vähän stressaantunut mikä on varmaan heijastunut myös tänne blogin puolelle. Niinpä muutama päivä eri maisemissa on tehnyt tosi hyvää! Täällä perheen luona rentoudun jotenkin aina tietyllä tapaa vähän paremmin kuin Kuopion kodissa. Se tekee paljon kun pääsee hetkeksi irtautumaan niistä omista jutuista ja saa ajatukset ihan muualle. Oon täällä ollessani lukenut iltaisin varmaan sen 5 tuntia putkeen yhtä tosi mielenkiintoista kirjaa, käynyt kahvilassa nuoruuden ystäväni kanssa teellä ja kakkupalalla, viettänyt aikaa siskojen ja isoveljeni kanssa, jutellut paljon äidin kanssa, lenkkeillyt ja nauttinut auringosta sekä keväisemmästä säästä, käynyt kirjastosta lainaamassa kandiin lisää kirjoja ja tehnyt paljon terveellistä smoothieta.
Vaikka välillä on vähän stressaantunut olo kandin ja muiden juttujen takia, antaa lisääntyvä valo ja auringonpaiste ihan hurjasti energiaa. Tää vuodenaika on niin kaunis ja pitkän sekä pimeän talven jälkeen kieltämättä tosi voimaannuttava. Ja tarkennuksena tohon kandiin… Sen tekemisessä mua ei stressaa se itse kirjoittaminen, arvosana eikä mikään muukaan sellainen asia vaan ainoastaan kandin tekemisen mahduttaminen omaan aikatauluun, mikä on välillä vähän haastavaa :D

Laitan tästä asusta vielä erikseen enemmän kuvia viimeistään ensi viikolla. Kiitos taas siskolle kun hän jaksaa aina ottaa kuvailla!

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Kommentoi artikkelia

2 Kommentit on "Kevätfiilis"


Vieras
Ano
1 vuosi 1 kuukausi sitten

Mistä muuten teet kandin? Painotan vielä että hyvä suunnittelu ja pohjatyö on kaiken a ja o

wpDiscuz