Lifestyle, Health, Food

Marjainen, raikas ja terveellinen smoothie

10/03/2017

Smoothie-22smoothie-3Smoothie-1Smoothie-6Smoothie-7

Rakastan smoothieta ja sitä tulee tehtyä monesti ihan päivittäin kuten ehkä jo tiedättekin ;) Koska teen smoothieta niin usein, pyrin kokeilemaan paljon erilaisia yhdistelmiä. Tässä taas yksi hyväksi todettu terveellinen smoothieohje, josta tuli tosi raikasta ja hyvää!

– 3 rkl luomu chia-siemeniä turvotettuna (veteen)
– 1 dl itsepoimittuja vattuja (jos käytät ulkomaisia marjoja, muista kiehauttaa ne)
– Pari/kolme inkiväärin palaa kuorittuna (tuoretta inkivääriä). Ei kannata laittaa liikaa jos ei oo tottunut käyttämään tuoretta inkivääriä, muuten smoothien mausta voi tulla vähän liian ”vahvaa”.
– 1 luomu banaani
– 1 luomu omena
– 1 rkl Puhdistamo marjasmoothiejauhetta (näkyy kuvassa). Sisältää marja-aroniaa, tyrnimarjaa, puolukkaa, mustikkaa, karpaloa ja goji-marjaa jauheena. Helppo tapa lisätä hyviä juttuja ruokavalioon. Näitä Puhdistamon sekoituksia mun tulee aina välillä käytettyä.
– Vettä
– Luomu kauramaitoa

=Kaikki blenderissä sekaisin.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

 

 

Kommentoi artikkelia

3 Kommentit on "Marjainen, raikas ja terveellinen smoothie"


Vieras
Mirkkuli
1 vuosi 1 kuukausi sitten

Sinulla varmaan on itsepoimittuja vattuja, jotka ovat ihania ja terveellisiä. Tuli mieleeni, että moni ei muista, että kaupan ulkomaisia pakastevadelmia ei saa käyttää kiehauttamatta kunnolla, koska niistä voi tarttua norovirusta tai muuta pöpöä usein. Ne ovat olleet monien laitoskeittiöidenkin epidemioiden aiheuttajia.

Moni terveellisistä elämäntavoistakin innostunut tuttavani on täysin tämän unohtanut, joten teki mieli vinkata lukijoillesikin aiheesta. Kotimaiset vadelmat ovat tosi kalliita, mutta jos niitä raaskii käyttää niin mikäs siinä ja joillakin on tosiaan itse kerättyjäkin (tai sukulaisten keräämiä) pakkasessa.

Herkullisen kuuloinen ja näköinen smoothie!

wpDiscuz