Lifestyle, Health, Food

Mitä kahviin maidon tilalle?

07/03/2017

kahvia-3
kahvia-10
Kahvia-1
Kahvia-15
kahvia-11kahvia-2

Vinkkinä, että jos ei halua käyttää kahvissa maitoa, suosittelen kokeilemaan tätä Alpron kuvassa näkyvää soijamaitoa (Alpro Soya for professionals). Oon kokeillut tosi monet mm. kauramaidot, ja soijamaidot läpi, mutta täytyy sanoa, että tää on mun mielestä ihan parasta kahvin seassa! Samaa sanoi myös ystäväni, joka käyttää tätä käytännössä aina kahvin seassa.

Soijatuotteiden terveellisyydestä ollaan montaa eri mieltä ja pitäisi varmasti lukea itsekin aiheesta enemmän. Mutta ainakin tämän ajan kun olen kokeillut maidotonta elämää, on tämä ollut kätevä ja helppo valinta! Ja vielä tosi hyvänmakuista! Tietenkin voisi opetella juomaan kahvin ihan mustana, mutta en ole ainakaan vielä ihan täysin tottunut siihen :)

Ja tavallista kahvia nyt viime päivinä sen takia, koska nyt ei oo aamulla energia ja aika riittänyt bulletproof kahvin tekemiseen, vaikka se hyvää olisikin!

Te ketkä ette käytä maitoa kahvin seassa ja ette juo kahvia mustana, mitä laitatte kahvin sekaan? :)

Ps. Viime sunnuntaina blogissani oli taas ongelmia ja sivut eivät avautuneet ollenkaan, mutta toivottavasti nyt kaikki tekniset ongelmat olisi vihdoin ohi! 

Kommentoi artikkelia

18 Kommentit on "Mitä kahviin maidon tilalle?"


Vieras
Mieto
1 vuosi 1 kuukausi sitten

Ite laitan kahviin vähäsen juustoa, antaa hyvin makua ja pitää kahvin kasassa! :)

Vieras
Innokas lukija
1 vuosi 1 kuukausi sitten

Moikka!

Mun suosikki kahvissa on Oatlyn kauramaito, jonka kyljessä on teksti ”hey barista” (harmaa tölkki). Parasta vaahdotettuna (vaahtoaa parhaiten pikkuisen lämpimänä) kahvin seassa. Tämä soijamaitokin vaikuttaa kyllä hyvältä vaihtikselta, että ehdottomasti menee testiin! :) Eli kiitos tästäkin vinkistä, näitä sun blogista löytyy tosi usein ja tykkään muutenkin lukea, kiitos kun kirjoitat niin elävästi ja positiivisella asenteella!!

Aurinkoista kevättä ja energiaa viikkoon!

Vieras
Myy
1 vuosi 1 kuukausi sitten

Laitan tooodella pienen lirauksen Oatlyn luomukaurajuomaa. Join ennen mustana, mutta suoliston takia olen yrittänyt opetella lisäämään vähän lantrinkia, tosin en kauhean hyvin ole onnistunut, koska noin pieni määrä tuskin kauheasti suolistoani lohduttaa. :D

Vieras
Roosa
1 vuosi 1 kuukausi sitten

Itse käytän poikkeuksetta musta luomukahvi+kookosöljy -komboa (lusikalla purkista suoraan kahvikuppiin), voittamaton ja niin helppo. :) Oon kokeillu bulletproof kahvit yms ja aina palan tähän yksinkertaisuuden vuoksi.

Vieras
Riina
1 vuosi 1 kuukausi sitten

Ite juon kahvin aina mustana ja tummapaahtoisena, kahvia menee vähintään 5 isoa kupillista päivässä :)
Snapchattiasi seuraavana olen ihmetellyt (hyvällä tavalla tietenkin, you go girl!!), että olet käynyt niin monessa työhaastattelussa?? Vautsi!! Itelle ei oo tullu kutsua vielä mihinkään haastatteluun, vaikka olenkin mielestäni pätevä hakija hyvällä CVlla ja hakemuksella. Moneenko paikkaan olet jo ollut haastattelussa ja miten haastattelut on menny?
Ja tärkein, mikä on sun salainen aseesi työnhaun suhteen? Ei voi muuta kun ihailla sun menestysä tällä saralla, vinkit otetaan siis innolla vastaan :D

Terveisin puhelintaan 24/7 kyttäävä ja haastattelusoittoja odottava Riina

Vieras
Mi
1 vuosi 1 kuukausi sitten

Minä laitan kahviin sokeria, ei mitään muuta. Parasta niin.

Vieras
Susanna
1 vuosi 1 kuukausi sitten

Hyvältä näyttää :)
monenlaisia kahveja voi tehdä esim. laittamalla sekaan vaniljasokeria, tai hunajaa, tai karamellia

wpDiscuz