Lifestyle

Kuulumisia

08/02/2017

Veera-2
Hyvä fiilis! Kesätyöhakemukset on lähetetty, tämän päivän kandiseminaari auttoi taas hahmottamaan kandin lopullista aihetta entistä paremmin ja kurssit yliopistolla rullaa eteenpäin omalla painollaan ilman sen suurempaa stressiä. Ja edellä mainittujen juttujen lisäksi minusta on tullut yrittäjä! :) Kerron siitä vielä lisää tässä ihan lähiaikoina omassa postauksessa. Mutta täytyy sanoa, että tähän alkuvuoteen on kyllä mahtunut monia hyviä ja itselleni hyvin suuriakin juttuja… Kun antaa välillä itsestään ihan kaikkensa, on toisaalta todella palkitsevaa kun pääsee eteenpäin niissä itselleen tärkeissä asioissa! :) Ennen vuoden vaihtumista päätin, että tänä vuonna tavoittelen entistä suuremmalla motivaatiolla niitä itselleni tärkeitä asioita. Samalla ajatuksella täytyy jatkaa myös tätä helmikuuta eteenpäin :)

Palaillaan huomenna! Huomenna käydään vain pitämässä yks esitelmä yliopistolla poikaystäväni ja opiskelukaverini kanssa, jonka jälkeen koko loppupäivä on ihan kokonaan vapaata. Huomisen loppupäivän kalenteri on siis täytetty blogihommille, liikunnalle, rentoutumiselle ja kodin laittamiselle. Parasta!

Rauhallista iltaa kaikille!

Kommentoi artikkelia

6 Kommentit on "Kuulumisia"


Vieras
Nanne
1 vuosi 2 kuukautta sitten

Hei, onpa kiva kuulla, että opinnot ja urahaaveet menee suunnitelmien mukaan! :) kyllä sen vaan huomaa, et kun asiat menee suunnitellusti omalla painollaan, niin motivaatio kasvaa! Ja ehkä just toi halu kehittyä myös, kun näkee, et unelmat ovat lähempänä kuin aikaisemmin!

Vieras
Anonymous
1 vuosi 2 kuukautta sitten

Hyvä tahti päällä!

Vieras
Ruusu
1 vuosi 2 kuukautta sitten

Moikka! Oon jo pidemmän aikaa seurannut blogiasi. Mukavaa luettavaa! :) Haluaisin kysyä, että kun kauppatieteitä opiskelet (tosin oletkin jo kandin loppusuoralla jo), mutta olet kuitenkin kiinnostunut kovin terveydestä ja hyvinvoinnista, niin olitko koskaan kuullut tai ajatellut elintarvike-ekonomian opintoja? Tai oletko koskaan kuullut siitä? Opiskelen itse alaa ja tässä yhdistyvät elintarviketieteiden, ravitsemustieteiden ja taloustieteiden opinnot ja pari kertaa tullut mieleen (blogista saamani kuvan perusteella), että olisi voinut olla sinua kiinnostavia aiheita täällä! :D En ole täysin varma, onko muualla Suomessa vastaavia opintoja, mutta itse opiskelen Helsingin yliopistolla. Mukavaa viikon jatkoa! :)

wpDiscuz