Lifestyle, Health, Fitness, Food, Collaboration

Vinkki treenivaatteisiin liittyen ja smoothieohje!

05/02/2017

Smoothie-Veera-0Vihersmoothie-18

Tässä jälleen yksi hyväksi havaittu smoothieohje jakoon. Ihanan raikas ja terveellinen! 

– 1 kuorittu sitruuna kokonaisena
– 1 puristettu lime / kuorittu lime 
– Pinaattia kourallinen
– Parsakaalia (pakaste) esim. 3-6 parsakaalin ”palaa”
– Kukkakaalia (pakaste) esim. 3-5 kukkakaalin ”palaa”
– Lehtikaalia kourallinen
– Vettä sen verran, että koostumuksesta tulee sopivaa. 
– 2 rkl riisiproteiinijauhetta
– 1/2 kurkku
– 1-2 rkl viherjauhetta
– 1/2
 – 1 dl valmista chiageeliä 

Jos haluaa smoothiesta makeampaa, sekaan voi lisätä esimerkiksi kiivin / omenan. 

= Blenderissä sekaisin ja jäitä sekaan! Ohjeesta tulee noin 2 annosta. 

Ps. Kaikki edellä mainitut kannattaa valita luomuna jos mahdollista! :)
Vihersmoothie-veera-55
Vihersmoothie-VeeraVihersmoothie-ohje-9Vihersmoothie-12 Vihersmoothie-9Vihersmoothie-veera-10
Teen tällaisen monesti kuntosalille mukaan ja juon heti treenin jälkeen. Vihersmoothie-4 Vihersmoothie-5Vihersmoothie-ohje-4

Tilasin Nelly.com -sivustolta noin vuosi sitten nämä kuvissa näkyvät treenitrikoot. Nämä ovat olleet ihan huippuhyvät joten on kyllä pakko suositella kyseistä merkkiä teillekin! Olen siis käyttänyt näitä Aim’n merkin trikoita yli vuoden ja nämä ovat edelleen kuin uudet. Kangas on hiukan paksumpaa kuin monissa muissa trikoissa ja nämä ovat jotenkin yllättävän napakat sekä hyvät jalassa. Eivät ole kovasta käytöstä huolimatta venyneet / kuluneet ainakaan omaan silmääni yhtään. Materiaali siirtää kosteutta ja pitää viileän ja kuivan tunteen koko treenin ajan. Eivät siis tunnu yhtään hiostavilta esimerkiksi hikitreenissäkään. Ja vaikka nämä olivatkin trikoiksi aika kalliit, en ole katunut näiden ostamista päivääkään ja aion hankkia vielä toisetkin tältä samalta merkiltä! :) Toki pärjäisin hyvin näillä yksilläkin trikoilla, mutta olisi kiva käyttää vaihtelun vuoksi välillä esimerkiksi pinkkejä / leopardeja / vihreitä :)

Treenitopin
tilasin muutamia viikkoja sitten ja tykkään tosi paljon tän topin pirtsakasta väristä!

Treenivaatteisiin tykkään panostaa ja selailenkin usein eri verkkokauppojen tarjontaa treenivaatteiden osalta. On ihan eri treenata ja liikkua kun on sellaiset vaatteet, jotka tuntuvat hyvältä päällä ja joita tykkää käyttää! :)

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kommentoi artikkelia

24 Kommentit on "Vinkki treenivaatteisiin liittyen ja smoothieohje!"


Vieras
Tiina
1 vuosi 2 kuukautta sitten

opiskelijakämpässä mokkamaster? en ole aikaisemmin siinä ympäristössä mokkamasteria nähnyt. ei millään pahalla :)

Vieras
Anonymous
1 vuosi 2 kuukautta sitten

Kun tekee töitä, niin on varaa. Suosittelen.

Vieras
Tiina
1 vuosi 2 kuukautta sitten

lähinnä sitä että nuo mokkamasteri maksavat tolkuttomasti. sen takia niitä opiskelijakämpissä harvemmin näkee.

Vieras
Anna
1 vuosi 2 kuukautta sitten

Ei minusta Moccamasterissa ole mitään ihmeellistä opiskelijakämpässä! Olen itsekin opiskelija, hyvän kahvin ystävä ja minulla on Moccamaster – ei se nyt kuitenkaan ihan maltaitakaan maksa! Riippuu millaisia valintoja tekee. Erittäin hyvä valinta! :)

Vieras
Iina
1 vuosi 2 kuukautta sitten

Erikoinen tuo Moccamaster-kommentti. Omassakin keittiössä komeilee moinen, poikaystävä pyysi sen yhdistetysti joulu- ja synttärilahjaksi vanhemmiltaan. Kun asuin yksin, bongasin huuto.netistä oman yksilöni, jonka kyllä myin kun muutimme yhteen. Sen verran monet aikaiset aamut on sen avulla selätetty, että se on maksanut itsensä jo kymmenkertaisesti takaisin ;)

iinavilen.com

Vieras
Päivi
1 vuosi 2 kuukautta sitten

Moccamaster on myös minun opiskelevalla pojalla ja tyttöystävällään. Nehän on oikeasti valinnoista kiinni, mihin sitä rahaa laittaa. Veera on maininnut, ettei baareissa käy ja alkoholia juo. Säästyy rahaa vaikka moccamasteriin. Kiitos smoothie-ohjeesta ❤

Vieras
Outi
1 vuosi 2 kuukautta sitten

Pakko kommentoida myös moccamasterasiaa! Meille moccamaster tuli opiskelijakämppään vuonna 2009 ja edelleen pelittää kuin uusi :) Tiettyihin asioihin kannattaa panostaa ja sanotaanhan sitä ettei köyhän kannata ostaa halpaa :D

Vieras
Nora
1 vuosi 2 kuukautta sitten

Nuo legginsit vaikuttaa tosi laadukkailta. Pitää varmaan jossain kohtaa itsekin panostaa Aim’n leggingseihin. :)

Nora / https://dreamerachiever.com

Vieras
Myy
1 vuosi 2 kuukautta sitten

On se kumma, että toisten rahankäyttö tai se minkä verran sitä on kiinnostaa ihmisiä niin paljon. Olen huomannut, että suomalaisen perisynti kateus nostaa blogien lukijoissakin rumaa päätään turhan usein. Eikö voisi vaan olla onnellinen toisen puolesta, jos hänellä on varaa johonkin kivaan? Tai jos ei kykene tähän niin voisiko ehkä sivuuttaa aiheen ja jättää kateuden paljastavan kommentin julkaisematta?
Raha ei ole tae onnellisuudesta tai siitä, että elämä olisi helppoa ja ihanaa.

Mullakin on muuten Moccamaster. ;) Ihan paras kahvinkeitin!

Vieras
Anonymous
1 vuosi 2 kuukautta sitten

Ihanat kuvat, wow mikä kroppa

Vieras
Katja
1 vuosi 2 kuukautta sitten

Mikä on sinun paino/pituus tällä hetkellä?

Vieras
Anonymous
1 vuosi 1 kuukausi sitten

Oot kyllä niin Kaunis! Ja varmasti ihana ihminen muutenkin! Vaikka en sua sen kummemmin tunne, olet blogisi puolesta todella hyvä esikuva henkilökohtaisesti minulle ja varmasti monelle muullekin. Varmasti kaikkien elämään mahtuu myös paljon vaikeuksia mutta positiivinen mieli itseä ja yleensä elämää kohtaan sekä läheisten tuki on avain onnellisuuteen ja unelmien saavuttamiseen. <3

wpDiscuz