Lifestyle, Interior

Kotikuvia

02/02/2017

veera-koti-19-Veera-koti-10Veera-koti-6
Koti-veera-23
Veera-koti-15Koti-10Koti-Veera-20
Näkymä makkariin… 
Veera-koti-19koti-kesken-11
Pitkästä aikaa kuvia meidän kodista :) Tällä kertaa otin kuvia pääosin vain makkarista, mutta voin kuvata joku päivä meidän kodin muitakin huoneita!

Ollaan hankittu kotiin nyt viime aikoina joitakin uusia pieniä juttuja kuten lampaantalja, meriaiheinen juliste ja siihen kehykset, uusi helmalakana, pari koristetyynyliinaa, kasveja ja lasinen lyhty… Eilen käytiin Ikeasta hakemassa myös uusi petauspatja ja sillä on yllättävän hyvä nukkua! :) Pienetkin hankinnat piristävät tosi paljon! :)

Kommentoi artikkelia

10 Kommentit on "Kotikuvia"


Vieras
Elina
1 vuosi 2 kuukautta sitten

Kaunis koti teillä ja ihania yksityiskohtia <3 Vinkkinä heitän vielä idean sängynpäädyn hankkimisesta, jonka kuvittelisin sopivan kotiinne täydellisesti! Sillä saa tosi kivasti ryhtiä ja kodikasta ilmettä makuuhuoneeseen :)

Vieras
Kirsikka
1 vuosi 2 kuukautta sitten

Aivan ihanan näköistä!! <3 Voiko kysyä mistä olet hankkinut nuo jalkalamput? :)

Vieras
S
1 vuosi 2 kuukautta sitten

Siis onko sulla täysin samanlaiset Vitriini-rasiat kahden eri lipaston päällä? Ei siinä jo on, ne on tosi kauniita :) Keksi vielä jotain kivaa söpöä säilytettävää sisälle niin pääsevät käyttöön! Tykkään valkoisuudesta ja valoisuudesta, näyttää ihanan freessiltä, rauhalliselta ja puhtaalta :)

Vieras
Anonymous
1 vuosi 2 kuukautta sitten

Oon niin kade, näkisitpä mun luukun. : D

Vieras
Anonymous
1 vuosi 2 kuukautta sitten

Onko valkoinen pöytä jonka ääressä voi istua mistä ostettu? Onko miten syvä? Mietin mahtuisiko meille..

wpDiscuz