Lifestyle, Work & Studies

Paluu arkeen!

04/01/2017

Veera-opiskelu-1
Täällä sitä ollaan taas takaisin Kuopiossa :) Periaatteessa mulla olisi ollut lomaa vielä viikko, mutta kalenterissa häämöttää tentti ens maanantaille, mihin täytyy lukea tää viikko. Ollaankin oltu nyt eilinen ja tämä päivä poikaystäväni kanssa yliopistolla tekemässä hommia. Jotenkin muuten ihan motivoitunut olo aloittaa taas arki täällä etenkin kun sai olla vähän lomalla, viettää aikaa kotona Keski-Suomessa, käydä pienellä lomalla poikaystävän kanssa ja niin edelleen. Ilmoittauduinkin jo suurimmalle osalle kevään kursseista ja muun muassa kandiseminaari alkaa jo ens viikolla! Tarkoituksena olisi siis saada nyt tämän kevään aikana puuttuvat pakolliset kurssit valmiiksi, tehdä joitakin työ- ja organisaatiopsykologian kursseja sekä se kandityö. Varmastikaan kovin rento kevät ei ole edessä, mutta eipä se mitään. Tykkään siitä kun on tekemistä ja voi keskittyä itselle tärkeisiin asioihin! :) Ja onneksi mulla henkinen tuki kaiken aikaa vieressä kun poikaystävälläni on tänä keväänä osittain samoja kursseja kuin mulla ja voidaan yhdessä mennä esim. koululle kirjoittamaan omaa kandityötä kasaan. Myös työrintamalla on joitakin uusia suunnitelmia, mutta niistä sitten vähän myöhemmin lisää! :) Eilen kävin myös aktivoimassa kuntosalijäsenyyden kun se oli mulla joululoman tauolla ja tekemässä loman jälkeen ensimmäisen treenin. Vielä kun tämä ihmeellinen päänsärky vähän helpottaisi, pääsisi kunnolla arkeen kiinni! :) Nyt vielä vähän aikaa tenttiin lukemista ja sitten viltin alle Netflixin pariin. Palataan pian!

Kommentoi artikkelia

5 Kommentit on "Paluu arkeen!"


Vieras
Ninnu
1 vuosi 4 kuukautta sitten

Ihailen kyllä innokasta opiskelutahtiasi! Oletko saanut paljon uusia ystäviä opiskelujen parista? Teettekö yhdessä gradun poikaystäväsi kanssa?

Vieras
Kyllikki
1 vuosi 4 kuukautta sitten

Tsemppiä opiskeluun! Opiskelupostauksia olisi kiva lukea enemmänkin! :)
Itse sain vasta kalenterin auki ja aikaiseksi merkitä erinäisten töiden palautuspäiviä. Ehkäpä tässä taas pääsee arkeen kiinni… :)

wpDiscuz