Lifestyle

Vuoden viimeinen

31/12/2016

veeraaaa9
Viikko on kulunut lähinnä vuoden viimeistä kouluhommaa tehdessä, minkä parissa menikin vähän pidempään mitä olin alunperin ajatellut… Mutta sain kun sainkin sen sitten onneksi ajoissa palautettua! Sen lisäks autoin äitiä tämän viikon kaikissa kotihommissa sekä kokkailin hyviä ruokia. Tuli hyvä fiilis kun kerkesi ihan kunnolla auttamaan äitiä! Tänään poikaystäväni saapui perheeni luokse ja lähdettiin iltapäivästä viettämään uuden vuoden aattoa mummolaan isolla porukalla! Nyt siis pihasaunaan saunomaan ja sitten ilta yhdessä pelailua ja herkkuja… Huomenna alkaa sitten uusi elämä, kunnon kuntokuuri ja niin edelleen.. :)

Vastailen tässä heti kun kerkeen teidän laittamiin kysymyksiin ja voisin tehdä myös postauksen merkeissä jonkinlaisen katsauksen tästä kuluneesta vuodesta :) 

Kommentoi artikkelia

2 Kommentit on "Vuoden viimeinen"


Vieras
Susanna
1 vuosi 4 kuukautta sitten

Hyvää uutta vuotta

wpDiscuz