Lifestyle, Work & Studies

kuulumisia opintoihin liittyen!

23/11/2016

veera-2
Pieni katsaus opintoihin tällä kertaa :) Eilen sain viimeisetkin isommat työt palautettua ja aikalailla voiton puolella aletaan olemaan tämän syksyn osalta. Osa kursseista kokonaan valmiina, osa tenttiä vaille tehtynä! Ja tosiaan nyt on tullut aika paljon tästä aiheesta postauksissa, mutta tämä on nyt vaan arkeani aika pitkälti tällä hetkellä treenien lisäksi :D Tuntuu muuten ihan uskottomalta ajatella, että jos kaikki menee hyvin, kahden vuoden, viimeistään kolmen vuoden kuluttua on valmistunut! Että vaikka joinakin päivinä tuntuu aluks vähän ”vaikealle” lähteä vesisateessa bussipysäkille odottelemaan bussia vaikkapa niille talousmatikan luennoille (mitä nyt on ollut aika pitkiä päiviä), voin kuitenkin sanoa, että olen todella kiitollinen siitä, että saan opiskella juuri sitä mitä haluan ja saan sen koulutuksen, mistä oon pitkään haaveillut! Sanon tän varmasti aika usein, mutta ajattelenkin sitä usein! Se on nimittäin itselleni ihan äärettömän tärkeä asia tulevaisuuden tavoitteitani ajatellen. :)

Nyt kun sain viimeisenkin tämän viikon homman (englannin videoesitelmän) vihdoin ja viimein lähetettyä ja sen hyväksytysti suoritettua, saa vähän rentoutua! Otettiin poikaystäväni kanssa pitkästä aikaa Netflix ja sen parissa onkin mennyt ihan koko ilta teetä samalla juoden. Jos teillä on muuten vinkkejä, mitä kannattaa alkaa Netflixistä katsomaan, kuulen enemmän kuin mielelläni! :)

Huomisen luentojen jälkeen otan sitten suunnaksi Keski-Suomen ja lähden neljän päivän lomalle. Nyt oon kyllä loman tarpeessa, tuntuu niin hyvältä muutaman päivän arjesta irtiotto perheen kanssa! :)

Kommentoi artikkelia

18 Kommentit on "kuulumisia opintoihin liittyen!"


Vieras
Milli
1 vuosi 5 kuukautta sitten

Tsemppiä opintoihin! Sitten kun olet valmistunut, niin huomaat että kouluaika on mennyt todella nopeasti :) Netflixistä suosittelen sarjoja The Bitch in Apartment 23 ja The100! Siellä on myös hyviä dokumentteja, katsoin kerran sellaisen, jossa nuori tyttö purjehti yksin maapallon ympäri mutten nyt tähän hätään muista sen nimeä :’D

Vieras
opiskelija
1 vuosi 5 kuukautta sitten

Jos valmistut kolmen vuoden päästä, olet nyt 20-vuotias?

Vieras
Enni
1 vuosi 5 kuukautta sitten

Mikä ois sun haaveammatti, kun valmistut? :-) Ja kuule Reign on todellakin katsomisen arvoinen!

Vieras
Anonymous
1 vuosi 5 kuukautta sitten

Tosi ihana blogi sulla! Itsekin teen yliopisto-opintoja Kuopiossa ja välillä on sellanen olo että osa porukasta katsoo vähän kieroon niitä jotka haluaa oikeasti panostaa opintoihinsa. Kiva kuulla että kampuksella pyörii muitakin jotka tahtoo nopeasti valmistua ja työelämään :) Netflixistä löytyy älyttömän kivoja ruokaohjelmia ja dokumentteja jos sellaset kiinnostaa :)
Tsemppiä opintoihin!

Vieras
Sipa
1 vuosi 5 kuukautta sitten

Kiva kuulla, että sulla on tuollainen asenne! Muutenkin tän vuodenajan keskelle kaipaa tällaisia positiivisia mietteitä. Monesta asiasta tupataan vaan nurisemaan, kun ihmisillä on pimeyden myötä mieli maassa. Kiitollisuus itselle tärkeistä asioista auttaa aina tosi paljon, kunpa se muistettaisiin useammin. Hauskaa viikonloppua sulle! :)

Vieras
opiskelija
1 vuosi 5 kuukautta sitten

Aikaisempaan kommenttiini liittyen: tarkoitin sitä, että kun lukiosta valmistutaan 18-vuotiaana, niin 20-vuotiaana on yliopistoa käytynä jo 2 vuotta ja tässä tilanteessa koulua on jäljellä noin 3 vuotta. Lähinnä sitä mietin että mitä olet tehnyt nämä kaksi ns. välivuotta?

Vieras
Suvi
1 vuosi 5 kuukautta sitten

Olipas piristävän positiivinen postaus. :) Kun joku kysyi sun ”unelma-ammattia” ja et (ymmärrettävästi) osannut sanoa mitään yhtä tiettyä, niin kysyisinkin, että osaatko vielä sanoa mihin suuntaan valmistuttuasi haluaisit työelämässä lähteä tai minkälaista työtä etsiä? :) Itse ihan toisen tyyppisen koulutuksen käyneenä en edes tiedä mitä kaikkea kauppiksesta valmistunut voisi työelämässä konkreettisesti tehdä, joten kiinnostaa vaan ihan laajentaa tietämystä. :D

wpDiscuz