Beauty, Lifestyle, Fashion, Health, Fitness, Travel, Collaboration

Helppo tapa säästää rahaa!

11/11/2016

veera-bonusway-222
Onko teille Bonusway jo tuttu? Jos ei vielä, niin kannattaa lukea tämä postaus läpi! :)

Voisin sanoa, että olen itse aika tarkka rahan käytön kanssa ja mietinkin usein, mitkä asiat ovat sellaisia asioita missä voin säästää ja miten voisin säästää paremmin. Toisaalta taas olen valmis laittamaan paljonkin rahaa niihin minulle tärkeisiin asioihin kuten terveyteen, hyvään, terveelliseen ja puhtaaseen ruokaan sekä harrastuksiin. Ja niinhän se tietenkin menee, että kun säästän sellaisista jutuista, joita en koe itselleni niin välttämättömiksi (esimerkiksi en pidä autoa kun en sitä oikeasti tarvitse tässä elämäntilanteessa), voin laittaa huomattavasti enemmän rahaa niihin asioihin, jotka koen itselleni oikeasti tärkeiksi. Kirjaan nykyään kaikki tulot ja menot koneelle ylös, jotta pysyn paremmin kärryillä, mihin ihan tarkalleen käytän rahaa ja minkä verran, sekä voin samalla miettiä, paljonko laitan joka kuukausi säästötilille/sijoitan ja mikä on se summa, jolla voin halutessani ostaa jotain. Ja jos pystyn säästämään sellaisista asioista, joihin laittaisin joka tapauksessa rahaa, teen sen ehdottomasti! Yksi tällainen esimerkki on Bonusway-sivusto, jota käytän nykyään aina kun tilaan jotain sellaisesta verkkokaupasta, joka kuuluu Bonusway-palveluun. Koska teidän joukossa on varmasti monia, jotka voisivat säästää paljonkin rahaa käyttämällä Bonusway-palvelua, niin vinkkinä, että kannattaa ehdottomasti liittyä kyseiselle sivustolle jos et jo ole siellä. :)

1-Bonusway

Lyhyesti sanottuna kyseessä on siis ilmainen palvelu, jota käyttämällä saat nettiostoksista rahaa takaisin omalle tilillesi. Käytännössä se menee niin, että ensin rekisteröidyt käyttäjäksi (rekisteröityminen on ilmaista), menet Bonusway-sivuston kautta suosikkiverkkokauppaasi ja teet tilauksen normaalisti. Tämän jälkeen saat rahaa takaisin omalle pankkitilillesi, minkä voit sitten säästää tai käyttää mihin itse haluat.

Mukana on yli 850 verkkokauppaa, joista saat hyvitystä. Mukana on verkkokauppoja esimerkiksi muotiin, kauneuteen, terveyteen, matkailuun, elektroniikkaan, ruokaan ja juomaan, viihteeseen, talouteen sekä urheiluun liittyen. Tässä joitakin omia lemppareita, jotka ovat myös mukana: Nelly, Boozt, Zalando, Hotels.com, booking.com, ebookers.com, CDON.com, Fitnesstukku, Asos, Yves Rocher ja Feelunique.

bonusway-postaus-2

Tässä vielä muutama konkreettinen esimerkki: 

– Poikaystäväni tilaa Boozt.com sivustolta talvikengät, joiden hinta on 230€. Bonusta hän saa ostoksesta 4% eli pelkästään tästä yhdestä tilauksesta hän saa rahaa takaisin omalle pankkitilille 9,20€. 

– Tilaan itselleni talvitakin (70€) ja treenitrikoot (30€) Boozt.com sivustolta. Saan bonusta 4% tilauksen loppusummasta. Tilauksesta saan siis takaisin rahaa 4€ (100 eurosta 4%). 

– Tilaan itselleni kosmetiikkaa Yves Rocher sivustolta. Bonusta saan tässä tapauksessa 7,50%. Tilaukseni loppusumma on 50€ eli rahaa saan takaisin 3.75€.

= Yhteensä saamme näistä kolmesta tilauksesta rahaa takaisin tilille: 9,20€ + 4€ + 3,75€ = 16.95€

Vielä yksi esimerkki liittyen matkustamiseen. Varaat hotellin booking.com -sivuston kautta sinulle ja miehellesi/ystävällesi. Hotellimajoituksen hinta esimerkiksi viikolle on teiltä kahdelta yhteensä 700€. Bonus varauksesta on yleisimmin 4 %, mutta saattaa vaihdella hotellista riippuen. Niinpä 700 eurosta, bonuksen ollessa 4%, rahaa saa takaisin jopa 28€. 

Tässä oli nyt vain muutama verkossa tehty ostos, mutta esimerkiksi vuoden aikana voi kertyä ihan yllättävän suuri summa rahaa säästöön! Huomiona muuten, että bonusta voi saada joko prosenttiosuuden tilauksen arvosta (kuten laitoin esimerkkeihin) tai kiinteän euromäärän (esimerkiksi aina 5€ tai 10€) riippuen verkkokaupasta. Euromääräinen bonus on siis aina sama riippumatta ostoksesi arvosta tai tilaamiesi tuotteiden määrästä.

bonusway-7

Sen lisäksi, että saat rahaa takaisin ostoksistasi, Bonusway tarjoaa käyttäjilleen alennuskoodeja, korotettuja bonuksia ja erilaisia tarjouksia, jotka kannattaa myös hyödyntää verkkoshoppailun yhteydessä. Ne löydät halutessasi täältä.

Tässä vielä linkki, jonka kautta voit liittyä Bonusway-palveluun. Bonusway tarjoaa muuten 10€ lisäedun liittyessäsi ja tehdessäsi ensimmäisen verkko-ostoksen Bonuswayn kautta.

Yhteistyössä Bonusway

 

Kommentoi artikkelia

6 Kommentit on "Helppo tapa säästää rahaa!"


Vieras
Myy
1 vuosi 5 kuukautta sitten

Mä pyrin ostamaan mahdollisimman vähän, laadukasta ja kestävää. En etsi halvinta paikkaa vaan ostan kivijalkakaupoista, suosin ei-ketjuliikkeitä ja sellaisia liikkeitä, joissa on hyvä palvelu ja asiakasta kunnioitetaan. Äänestän jaloillani ja jos en pidä jonkun liikkeen periaatteista, en osta heiltä. Kotimaisuus on valttia!

Vieras
Kata
1 vuosi 5 kuukautta sitten

Hei! Kuinka tuon Bonuswayn alennuksen ja lisäedun saa käyttöön? Mitä se tarkoittaa käytännössä? Itse en siinä onnistunut, sääli. Sain kuitenkin rekisteröidyttyä palveluun onnistuneesti ja kiinnostuin siitä :)

Vieras
Zzz
7 kuukautta 19 päivää sitten

Hei! Olen liittynyt Bonuswayn käyttäjäksi ja haluaisin kutsua sinut mukaan. Bonuswayn avulla saat bonusta verkko-ostoksistasi suoraan pankkitilillesi. Liity suosittelulinkistäni ja saat 10 euron liittymispalkkion ensimmäisestä ostoksestasi. Liity ilmaiseksi tästä:https://www.bonusway.fi/?r=4784118

wpDiscuz