Lifestyle, Interior

uutta kotona

07/09/2016

gant-tyynynpäällinen2

Onkin unohtunut kokonaan kotipostaukset nyt blogista, mutta voisihan näitä aina välillä tehdä vaihtelun vuoksi! Tässä kuvia muutamasta viime aikojen uusimmasta hankinnasta, mitä on tullut tehtyä tänne, eli Harri Koskisen suunnittelemasta Block-valaisimesta ja noista Gantin tyynynpäällisistä. Molemmista tykkään kovasti!

block-valaisin3Kivik-nojatuoliKotikuvia
Ikea-Kivik-nojatuoli-valkoinenikea-huonekalujaGant-tähtityynynpäällinenGant-tähtityynyliinablock-valaisin6Block-valaisin2block-valaisingant-tyynyliinaKIVIK-nojatuoli2block-valaisin6

Ja tästä tilasta muuten puheen ollen niin sohvaa emme tänne halunneet, jotta keittiö/olohuone -tila olisi avarampi. Toi kuvissa näkyvä Ikean KIVIK-sarjan nojatuoli sopii tänne asuntoon mielestäni hyvin! Se on myös kiva (ja ihmeen pehmoinen!) paikka istahtaa esimerkiksi lukemaan teekupin kanssa. Peili on edelliseltä asunnolta, mutta se käy tännekin ja tuo lisätilan tuntua. Keltainen matto on myös Ikealta ja se on mielestäni aivan ihana!

Vaaleasta pohjaratkaisusta tykkään hurjasti ja vaalea parkettilattia, sekä kaksi vaalean harmaata seinää ovat mieleeni! Matto ja verhot on aina helppo vaihtaa eri värisiin, mutta helpottaa kun lattia ja seinät ovat vaaleaa sävymaailmaa. Mietinkin tässä, että pitäisikö vaihtaa tänne vaihtelun vuoksi keltaisen tilalle vähän syksyisempiä sävyjä esille esimerkiksi juurikin maton, verhojen ja tekstiilien osalta. Mutta toi keltainen matto oli kyllä ihanan pirtsakka keväällä ja kesällä! Myös pari taulua olisi tarkoitus hankkia, ne puuttuu vielä :)

Kommentoi artikkelia

2 Kommentit on "uutta kotona"


Vieras
Anonymous
1 vuosi 8 kuukautta sitten

Ihanan raikasta ja tyylikästä! Minusta värit ovat juuri nyt hyvät, keltainen tuo ihanasti piristystä ja sopii hyvin muihin neutraaleihin väreihin.

wpDiscuz